zorg

Haal meer waarde uit data voor slimmere zorg.

Op alle niveaus van de zorg in Nederland bestaat groot potentieel om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van digitale zorg. Deze mogelijkheden bevinden zich op drie functionele gebieden: connectiviteit, automatisering en Analytics & BI. Het succesvol benutten van deze mogelijkheden leidt tot een zorg van hogere kwaliteit, met meer oog voor wensen van patiënt en zorgverlener.
Growteq maakt datagedreven werken in de zorg mogelijk. Door data uit verschillende systemen samen te voegen, deze inzichten te combineren en mensen en processen met elkaar te verbinden.

Wat wij doen voor organisaties in de zorg:

 • Automatiseren en integreren van processen waaronder HL7 FHIR
 • Leveren en implementeren van een BI-tool voor dashboarding, reporting en analyse
 • Opzetten van een modern datawarehouse met Microsoft-database producten, waaronder SQL Server Datawarehouse, Azure Synapse, Azure Data Factory en met TimeXtender.
 • Adviseren over datamanagement en informatie-analyse
 • Training en co-development met van BI professionals in de zorg
 • Salesforce healthcare partners

Stevig fundament voor een data-gedreven organisatie.

We begrijpen dat u als zorgprofessional wilt focussen op het verlenen van zorg. Daarom regelen wij alles op het gebied van techniek en proces. Van het inrichten en beheren van je dataplatform tot het managen van data governance en het inrichten van datamanagement.

Wij zijn overtuigd van de grote meerwaarde van data binnen de zorg. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat deze data, welke voor het grootste deel binnen de organisaties reeds aanwezig is, zo kan worden ontsloten en geïntegreerd dat de informatie op een slimme manier kan worden gebruikt binnen deze organisaties. Dit leidt er toe dat de voorspelbaarheid van processen toeneemt, de aanwending van schaarse resources wordt geoptimaliseerd en vooral dat de kwaliteit van zorg stijgt.

Automatisering en integratie van zorgprocessen.

Door de talloze hoeveelheden e-health oplossingen ontstaat vaak de focus op het voor elkaar krijgen van de automatisering zelf, in plaats van het creëren van de inzichten in de zorgprocessen die zorgen voor de echte verbetering. Growteq helpt bij het integreren en optimaliseren van zorgprocessen waarbij achterliggende systemen geautomatiseerd worden aangestuurd en voorzien van de juiste informatie. Zo krijg je meer grip op operationele processen, wordt er efficiënter gewerkt én is er meer focus op zorg.

Hoe werkt dit dashboard?

Is dit uw eerste ervaring met een Zorg Power BI dashboard? Bekijk dan even onderstaande instructies. Liever een demo door een van onze experts? Neem dan snel contact op!

 • Elke rapportage is klikbaar. Probeer dus eens op specifieke onderdelen van de rapportage te klikken en zie hoe de data visueel wordt gefilterd.
 • U kunt in het midden onderin klikken op de verschillende tabbladen van de huidige weergave. < 1 van de x >
 • U kunt rechts bovenin klikken op details voor de achterliggende data waarop het Power BI Dashboard is gebaseerd.
 • U kunt rechts bovenin klikken op het huisje om terug te keren naar het hoofddashboard.
 • Ook data vergelijken en visualiseren en Business Intelligence inzetten? Neem dan contact op met onze experts! 
Datawarehouse

Net als 100+ anderen efficiënter werken?

Onze 50 experts gaan graag voor u aan de slag.

Ervaring met Business Intelligence & het implementeren van CRM-systemen? Dat hebben onze 50 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!