Haal meer waarde uit data voor slimmere zorg

Op alle niveaus van de zorg in Nederland bestaat groot potentieel om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van digitale zorg. Deze mogelijkheden bevinden zich op drie functionele gebieden: connectiviteit, automatisering en Analytics & BI. Het succesvol benutten van deze mogelijkheden leidt tot een zorg van hogere kwaliteit, met meer oog voor wensen van patiënt en zorgverlener.
Growteq maakt datagedreven werken in de zorg mogelijk. Door data uit verschillende systemen samen te voegen, deze inzichten te combineren en mensen en processen met elkaar te verbinden.

Wat wij doen voor organisaties in de zorg:

  • Automatiseren en integreren van processen waaronder HL7 FHIR
  • Leveren en implementeren van een BI-tool voor dashboarding, reporting en analyse
  • Opzetten van een modern datawarehouse met Microsoft-database producten, waaronder SQL Server Datawarehouse, Azure Synapse, Azure Data Factory en met TimeXtender.
  • Adviseren over datamanagement en informatie-analyse
  • Training en co-development met van BI professionals in de zorg

Stevig fundament voor een data-gedreven organisatie

We begrijpen dat u als zorgprofessional wilt focussen op het verlenen van zorg. Daarom regelen wij alles op het gebied van techniek en proces. Van het inrichten en beheren van je dataplatform tot het managen van data governance en het inrichten van datamanagement.

Wij zijn overtuigd van de grote meerwaarde van data binnen de zorg. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat deze data, welke voor het grootste deel binnen de organisaties reeds aanwezig is, zo kan worden ontsloten en geïntegreerd dat de informatie op een slimme manier kan worden gebruikt binnen deze organisaties. Dit leidt er toe dat de voorspelbaarheid van processen toeneemt, de aanwending van schaarse resources wordt geoptimaliseerd en vooral dat de kwaliteit van zorg stijgt.

Automatisering en integratie van zorgprocessen

Door de talloze hoeveelheden e-health oplossingen ontstaat vaak de focus op het voor elkaar krijgen van de automatisering zelf, in plaats van het creëren van de inzichten in de zorgprocessen die zorgen voor de echte verbetering. Growteq helpt bij het integreren en optimaliseren van zorgprocessen waarbij achterliggende systemen geautomatiseerd worden aangestuurd en voorzien van de juiste informatie. Zo krijg je meer grip op operationele processen, wordt er efficiënter gewerkt én is er meer focus op zorg.

Power BI rapportages en dashboards voor de zorg

Growteq biedt oplossingen voor rapportage, analyse en dashboarding op uw gegevens uit alle systemen. Er zijn standaard datamodellen en dashboards beschikbaar voor o.a. zorg-, client-, personeel- en factuurinformatie. Klik hieronder op de gele knop “Interactieve inhoud weergeven” en bekijk een van onze dashboards voor eerstelijnszorg.

Links naar andere pagina’s

Wat is uw business case voor eHealth?

Sommige organisaties willen eHealth inzetten om hun cliënten beter van dienst te kunnen zijn, maar weten eigenlijk niet precies hoe. Growteq helpt graag bij het uittekenen van uw plannen. De vestiging Growteq Noord-Oost in Uddel is gespecialiseerd in de Zorgmarkt, passend bij de ervaring van de co-founders. Ons team heeft jarenlange opgedaan in zorgland en werkten voor opdrachtgevers zoals hieronder vermeld.