Wordt getraind door onze experts.

Wil jij (beter) met Power BI leren werken? Wij leren je hoe je Power BI in kunt zetten voor het modelleren en rapporteren van jouw data. Wij geven niet alleen training in het gebruik maar leren je ook om de juiste keuzes te maken qua inrichting en opbouw van het Power BI dashboard. Door trainingen te volgen bouw je zelf kennis op en hoef je niet voor elke aanpassing of nieuwe rapportage (externe) IT-specialisten in te schakelen.

Power BI is de ‘self-service’ business intelligence tool van Microsoft waarmee je gemakkelijk data kunt visualiseren en dashboards kunt samenstellen. Schrijf je nu in voor een Power BI cursus!

Reset

Voldoet aan NRTO-keurmerk

Ervaren trainers

Samenwerking met Power BI Knowledge

Voor het geven van onze trainingen werken wij samen de professionele trainers van Power BI Knowledge. Hierdoor staat Growteq garant voor optimale resultaten. Power BI Knowledge, opgericht door Waldemar de Haas, heeft een uitgebreid trainingsaanbod voor zowel startende als gevorderde Power BI ontwikkelaars, en voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk, toegekend door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Waldemar de Haas is een toonaangevend Power BI expert met jarenlange ervaring op het gebied van Data Analytics en BI. Waldemar is Microsoft Certified Trainer en combineert het trainen van Power BI gebruikers met diverse consultancy en development trajecten.

De trainingen zijn klassikaal, individueel, bij jou op kantoor of via Teams te volgen.