Aircall

Salesforce Aircall: Creëer een 360° klantbeeld.

Als één van de grootste spelers op de CRM-markt kent Salesforce veel vraag naar integraties. Growteq heeft ruime ervaring met het personaliseren en integreren met andere software. Zo ook is er de mogelijkheid om de software van Aircall te koppelen aan Salesforce. Hiermee wordt Salesforce de centrale hub voor het vastleggen en volgen van alle klantinteractie-momenten.

Ervaring met Salesforce Aircall?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Geef je team de juiste tools:

Gebeld worden

De koppeling tussen de Aircall telefooncentrale en Salesforce vergemakkelijken de werkzaamheden. Zo kunt je bij het opnemen van de telefoon direct de juiste klantgegevens vanuit Salesforce gepresenteerd krijgen. Ook is het mogelijk om een gesprek op te nemen. Dat kan handig zijn om gemaakte afspraken terug te luisteren of om overeenkomsten vast te leggen.

Bellen

Het is uiteraard ook mogelijk om direct vanuit Salesforce naar klanten te bellen. De gebruiker hoeft slechts op het nummer te klikken en de telefoon gaat over. Het kunnen juist zulke kleine handelingen zijn die de efficiëntie van de (sales)organisatie verhogen.

Monitoring en dashboards

Met de salesforce integratie van Aircall heb je  toegang tot realtime dashboards. Zo heb je een overzicht van de actuele status van alle gesprekken. Je kunt bijvoorbeeld de beschikbaarheid, gemiddelde gesprekstijd, gemiddelde duur wrap-up tijd, totaal aantal gesprekken, duur van de pauze zien etc.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Salesforce implementeren: zo pak je het aan

Ga je werken met Salesforce-software? Dat is nu al je beste beslissing van het jaar! Een goede implementatie is het halve werk. Om je alvast aan het denken te zetten, hebben wij een Salesforce implementatiegids geschreven. Dat heeft als voordelen dat je:

Weet wat belangrijk is bij de selectie en implementatie.

De Salesforce implementatie organiseert om fouten te voorkomen.

Onmisbare adviezen, tips en checklists toe kunt passen.

Betere keuzes zult maken over integraties met andere bedrijfssoftware.

Net als veel andere organisaties dit handboek inzet bij je Salesforce implementatietraject.

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen:

Meer weten over onze Salesforce oplossingen?

Onze consultants hebben veel Salesforce ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden