Deze financiële dienstverleners maken al gebruik van onze datagedreven oplossingen:

Impact van data

De financiële sector bevindt zich in een transitie die gekenmerkt wordt door snelle ICT ontwikkelingen. De digitalisering van de sector brengt veranderingen in werkzaamheden met zich mee. Dit is goed te zien aan de verschuiving van het type banen. Zo nemen financiële dienstverleners steeds meer IT-professionals in dienst. Het belang van data wordt ook in de financiële sector alleen maar groter. Wie de beschikbare data op een slimme en veilige manier benut, kan nieuwe klanten binden of bestaande klanten beter helpen.

Datagedreven innovatie en een integraal klantbeeld

Het is voor  de financiële sector van groot belang  te blijven investeren in een betrouwbare en toekomstbestendige data architectuur. Een moderne data architectuur maakt onder meer data-analyses en monitoring mogelijk. Zo kunnen financials steeds slimmer en sneller commerciële beslissingen nemen op basis een 360 graden analytisch klantbeeld.

Growteq helpt financiële dienstverlener met de bouw van een modern datawarehouse en vastlegging van betrouwbare (meta)data. BI-tools en datawarehouse automation tools zijn hierbij onmisbare hulpmiddelen. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers een integraal klantbeeld kunnen opbouwen, want een gepersonaliseerd advies geven kan alleen als je een goed beeld hebt van de klant.

Data-analyse en Audit- en Accountancy dashboards

Growteq ondersteunt vele accountantskantoren op het gebied van (data) analyse- en rapportagevraagstukken. Ons Accountancy Services datawarehouse is gekoppeld aan veelgebruikte programma’s binnen de accountancysector (waaronder Caseware, AFAS, UNIT4 en Dynamics). Hierdoor is de aanlevering volledig gestandaardiseerd, zodat geen tijd verloren gaat aan mapping of duiding. De gegevens worden vervolgens via dashboards en rapportages inzichtelijk gemaakt. Standaard bieden we template-dashboards aan zoals het Audit dashboard, het Samenstel dashboard en het Adviseurs dashboard dat is ingericht voor samenspreking met de klant van het accountantskantoor.