Data vergelijken en visualiseren

Actuele cijfers zetten aan tot analyseren, oplossen, veranderen en verbeteren. Wij ondersteunen je graag bij het verkrijgen van dit inzicht door middel van interactieve dashboards en rapportages. Deze BI & Analytics oplossingen maken het mogelijk om op een slimme manier data te analyseren en presenteren.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Finance dashboard

U kunt online een generieke demo bekijken van ons financedashboard. Liever een maatwerkdemo? Klik dan hier!

Projecten dashboard

U kunt online een generieke demo bekijken van ons projectendashboard. Liever een maatwerkdemo? Klik dan hier!

HR-dashboard

U kunt online een generieke demo bekijken van ons HR-dashboard. Liever een maatwerkdemo? Dat is ook mogelijk!

Sales

De sales template geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige omzet gerealiseerd binnen de organisatie. Het geeft overzichten van alle facturen aangevuld met verwachte omzet uit de openstaande orders. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste transactie niveau.

Finance

De finance template maakt direct data inzichtelijk en biedt de mogelijkheid tot real time analyses. Elke analyse kan binnen het financieel dashboard tot in detail worden uitgewerkt. Het werkt zeer intuïtief en er kan worden geanalyseerd op basis van kostenplaatsen, debiteuren/crediteuren, grootboeken en dagboeken.

Projecten

Het framework beschikken projectmedewerkers over actuele projectgegevens en projectmanagers over de inzichten via dashboards. Het dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht van historisch geboekte projecten om een vergelijk met de van tevoren verwachtte kosten en omzet te kunnen vergelijken met de naderhand gerealiseerde gegevens.

HR

Het HR dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige uren binnen de organisatie. Het geeft overzichten van onder andere directe, indirecte, ziekte en scholings uren. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste boekingsniveau. Zo kan worden bekeken wanneer en op welk project of code er uren zijn geboekt.