Ecedo

Een krachtige combinatie voor energiebedrijven.

Growteq werkt samen met een aantal belangrijke spelers binnen de energiemarkt voor het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit doen ze door twee krachtige softwareoplossingen te combineren: Ecedo en Salesforce.

Wat is Ecedo?

Ecedo biedt een ERP oplossing die energiebedrijven ondersteunt met het beheren, registreren en factureren van energiegebruikers. Meerdere energiebedrijven combineren de ERP-software van Eneco met het Salesforce platform voor het beheer van klantrelaties, waaronder het vastleggen van nieuwe aanmeldingen, contracten en service-meldingen.

Voordelen van de Salesforce & Ecedo-integratie:

 • Effectief gegevensbeheer omdat data van klanten uit verschillende afdelingen gemakkelijk toegankelijk zijn vanuit één interface. Teams hoeven niet heen en weer te gaan tussen meerdere applicaties om klantgegevens te raadplegen. Alle klantinformatie centraal toegankelijk, wat zorgt voor schaalbaarheid en effectiviteit in de operaties.
 • Geautomatiseerde Lead-to-Opportunity Conversies:
  Stroomlijn het proces van het omzetten van aanvragen naar opportunities en contracten.
 • Geïntegreerde Communicatie:
  Automatiseer e-mails, meldingen en updates naar klanten.
 • Gegevensvalidatie en geautomatiseerde taken:
  Voorkom fouten door gegevensinvoer te valideren en ervoor te zorgen dat alleen nauwkeurige informatie in Salesforce wordt ingevoerd.
 • Betere (gepersonaliseerde) service omdat de teams altijd inzicht hebben in historische klantgegevens en snel een overzicht kunnen krijgen van de hele ‘customer jouney’. Op deze manier is de klanttevredenheid hoog en is het gemakkelijk om klantloyaliteit op te bouwen.

Innova Energie kiest voor Salesforce & Ecedo.

De Haagse energiemaatschappij Innova Energie B.V. koos ook voor de krachtige combinatie van Ecedo en Salesforce. Tot volle tevredenheid maakt de snelgroeiende energieleverancier gebruik van deze totaaloplossing voor haar bedrijfsprocessen. De keuze voor Salesforce betekent een nieuwe stap vooruit in de klantgerichtheid van Innova, aangezien het bedrijf streeft naar een 360-graden klantbeeld om haar serviceverlening te verbeteren.

Wilt u Salesforce gebruiken met Ecedo?

Onze consultants hebben veel Salesforce ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Salesforce met uw omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.