Metacom

Power BI Rapportages voor Metacom.

Metacom helpt bouw- en infabedrijven met het stroomlijnen van processen. Binnen Microsoft Power BI kunnen op een gebruiksvriendelijke manier de gegevens geanalyseerd en gevisualiseerd worden. Dit biedt een wereld aan inzichten die veel verder gaat dan de bekende rapportages in Metacom.

Voor Metacom gebruikers heeft Growteq diverse Power BI connectoren ontwikkeld. Deze connectoren zorgen ervoor dat data uit Metacom eenvoudig zichtbaar en toegankelijk wordt in Microsoft Power BI. Afhankelijk van de hoeveelheid data en de overige databronnen binnen je organisatie koppelen we rechtstreeks op Metacom of via ons datawarehouse.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze BI oplossingen voor Metacom:

Starten met KPI dashboards op Metacom?

Wij helpen u graag met een laagdrempelige en snelle start door een koppeling te leggen tussen Power BI en Metacom. Daarna kunt u zelf aan de slag met uitbreidingen en nieuwe dashboards!

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.