Exact

Koppel snel en eenvoudig Exact aan Power BI.

De Power BI Connector voor Exact Online zorgt voor een koppeling tussen Exact Online en Power BI. Deze connector maakt een verbinding met uw Exact database en importeert data uit deze database. Dankzij deze koppeling kun je een snel start maken met een van onze templates of eenvoudig zelf aan de slag gaan met de bouw van rapportages.

Exact connector

Speciaal voor gebruikers van Exact hebben we een Exact connector gemaakt in Power BI. Na het inrichten van de koppeling worden de dashboards gevuld met uw data. Onze Power BI dashboards zijn interactief, zowel de filters als de grafieken zelf zijn aanklikbaar en filteren het dashboard.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik van Exact en Power BI

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Exact?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw Exact Online of Exact Globe omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.