Datagestuurd werken met integraal klantbeeld.

Technologische ontwikkelingen hebben invloed op iedere sector en ieder bedrijf en dus vanzelfsprekend ook op bedrijven in Food, Agri & AGF sector. Ook in deze sector wordt veel data verzameld. Op basis van grote hoeveelheden data in combinatie met domeinkennis kunt je betere beslissingen nemen. Denk bijvoorbeeld aan beter inzicht in je productstromen, het productieproces en vormen van een integraal klantbeeld.

Real-time sturing met een compleet overzicht van de KPI’s en rapportages.

Als een partner voor bedrijven in de agri- en foodsector van elke omvang, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen. Dit doen we met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten.

Growteq realiseerde voor meerdere agri- en foodbedrijven (waaronder AGF) stuurinformatie dashboards. Deze Power BI dashboards bieden de mogelijkheid om op gestructureerde wijze data te onttrekken aan SAP, Microsoft Dynamics 365, Reflex, UNIT4, etc. Onze BI-oplossing bestaat uit een standaard set van KPI’s en BI rapportages, specifiek voor agri- en foodsector.

AGF-markt
Voor de AGF-markt worden er speciale aanvullingen toegevoegd aan het KPI dashboard. Hiermee kunnen dwarsdoorsnedes worden gemaakt van partijen, bijvoorbeeld om partijen door de tijd heen en per leverancier en klant te traceren. Het stelt u in staat marges en voorschotten te berekenen, zoals de Netto omzet en de Bruto- en Nettomarge per klant, artikel en artikeleigenschap.

Rungis zet in op data & Business Intelligence.

Growteq heeft Rungis geholpen bij het vertalen van data naar bruikbare inzichten door middel van rijke analyses en heldere visuele rapportages in Microsoft Power BI. Deze werkzaamheden omvatten het monitoren van verkopen en omzet, het voorspellen van klantbehoeften, het afstemmen van aanbiedingen, het stroomlijnen van inkoop en het plannen van personeelsinzet.

Hak Fresh innoveert met Power BI.

HAK Fresh maakte al gebruik van een specifiek ERP-pakket voor de levensmiddelenindustrie. Dit systeem registreert en genereert diverse productie- en verkoopgegevens en stuurt de productie aan. Het bleek echter een uitdaging om deze gegevens adequaat te rapporteren. Zo kostte het bijvoorbeeld soms uren voor de controller om een rapportage met informatie over artikelen en omzet in Excel te maken. Die tijd zou beter besteed kunnen worden aan procesoptimalisatie en sturing.

Innoveren met Salesforce voor een betere klantbeleving.

Goed ingerichte klantprocessen zijn de sleutel tot een klantgericht bedrijf. Een bedrijf waar de klant centraal staat, brengt processen op één lijn om een naadloze, consistente en positieve ervaring te bieden. Growteq heeft uitgebreide ervaring in het optimaliseren van marketing-, sales- en serviceprocessen in de agri- en foodsector.

Zo implementeerden we verschillende oplossingen, waaronder Salesforce Sales Cloud en Service Cloud. Met Salesforce Communities hielpen we een internationale zuivelonderneming de interne samenwerking en die met business partners te verbeteren. Het biedt mogelijkheden om het aantal klant contact momenten te verhogen en draagt bij aan een betere klantbeleving.

Datawarehouse

Net als 100+ anderen efficiënter werken?

Onze 45 experts gaan graag voor u aan de slag.

Ervaring met Business Intelligence & het implementeren van CRM-systemen? Dat hebben onze 45 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!