Bullhorn

Koppel snel en eenvoudig Bullhorn aan Power BI.

Bullhorn is een aanbieder van CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. Growteq hielp diverse gebruikers met een direct koppeling ten behoeve van rapportages. De API van Bullhorn is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden om het recruitmentproces inzichtelijk te krijgen in interactieve dashboards. Door naast deze software ook andere pakketten toe te voegen kan er nog sneller en beter worden gestuurd.

KPI dashboards om je recruitmentproces te verbeteren

Growteq heeft KPI dashboards voor recruiters met een tal van analyses: een cockpit met belangrijkste KPI’s en verdiepende analyses voor Financieel, Vacatures, Kandidaten, Klanten en Bedrijfsbezoeken. Elke KPI kan langs meerdere dimensies worden weergegeven waaronder tijd (jaar, kwartaal, maand), medewerkers, klant en project.
Het KPI dashboard brengt structuur aan in grote verzamelingen data zodat het weer begrijpbaar en bruikbaar wordt. Het dashboard is eenvoudig te koppelen aan tal van databronnen waaronder deze connector.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik onze Power BI oplossingen

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Bullhorn?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw Bullhorn omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.