Spotler

Sterk in E-mail Marketing Automation
Spotler is een krachtig platform voor e-mail marketing automation dat bedrijven helpt om effectieve en gepersonaliseerde e-mailcampagnes op te zetten, te automatiseren en te analyseren. Hiermee kunnen bedrijven hun klantrelaties verdiepen, de betrokkenheid vergroten en uiteindelijk hun conversieratio’s verhogen. Het biedt een scala aan tools en functies, van segmentatie en personalisatie tot geavanceerde automatisering en rapportage.

Ervaring met Spotler?
Dat hebben onze experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Wat is Spotler?

Spotler is een geavanceerd platform voor e-mail marketing automation, ontworpen om bedrijven te helpen met het opzetten, automatiseren en analyseren van effectieve en gepersonaliseerde e-mailcampagnes. Met Spotler kunnen bedrijven direct en kosteneffectief met hun doelgroep communiceren, de betrokkenheid vergroten en hun conversieratio’s verhogen. Het platform biedt uitgebreide meetbaarheid, schaalbaarheid en personalisatiemogelijkheden, waardoor bedrijven hun e-mail marketingstrategieën nauwkeurig kunnen evalueren en verbeteren.

Een goede integratiepartner is cruciaal voor het optimaal benutten van de mogelijkheden van Spotler. Door te kiezen voor een ervaren en gespecialiseerde partner wordt de implementatie en het beheer van Spotler naadloos geïntegreerd in je bestaande systemen en processen, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve e-mail marketing aanpak.

De mogelijkheden

  • Segmentatie en Personalisatie: Met Spotler kunnen bedrijven hun e-maillijsten segmenteren op basis van verschillende criteria zoals demografie, gedrag en aankoopgeschiedenis. Dit stelt hen in staat om gepersonaliseerde en relevante content naar hun doelgroepen te sturen.
  • Automatisering: Spotler biedt geavanceerde automatiseringsmogelijkheden waarmee bedrijven complexe e-mailcampagnes kunnen opzetten en beheren. Van welkomstmails en verlaten winkelwagentje reminders tot gepersonaliseerde follow-up e-mails, Spotler maakt het eenvoudig om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen.
  • Rapportage en Analyse: Met uitgebreide rapportagetools kunnen bedrijven de prestaties van hun e-mailcampagnes nauwkeurig volgen en analyseren. Dit biedt inzicht in de betrokkenheid van de ontvangers, de open- en klikfrequenties en de uiteindelijke conversieratio’s.

 

Case: Spotler project bij de overheid

In een recent project heeft Growteq samengewerkt met een overheidsinstelling aan de implementatie van een Salesforce CRM-systeem. Dit systeem werd ontworpen om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier contactgegevens te beheren en de bedrijfsprocessen te ondersteunen.

De kern van het project omvatte:

  • Opzetten van een Relatiebeheersysteem binnen Salesforce: Hiermee kon de klant efficiënt relaties, doelgroepen, taken en notities beheren en centraal opslaan.
  • Integratie van het CRM-systeem met Spotler voor Marketingdoeleinden: Dit betekende dat vanuit Spotler alle relevante doelgroepen eenvoudig bereikt konden worden voor communicatiedoeleinden. Het delen van de contactgegevens heeft de onderlinge samenwerking en communicatie binnen de overheidsinstelling bevorderd.

Deze succesvolle integratie stelde onze klant in staat om haar marketingactiviteiten effectief te beheren en te automatiseren via het Spotler-platform. Dit leidde tot een nauwere samenwerking en het begin van ons partnership met Spotler.

Haal het maximale uit Spotler met Growteq

Ben je op zoek naar een gecertificeerde partner die jou kan helpen met e-mail marketing automation en verwante diensten? Of heb je hulp nodig bij conversieoptimalisatie, template design of koppelingen? Growteq is dé partner die jou bij kan staan. Bekijk onze partner-pagina.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze oplossingen:

Meer weten over Spotler?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.