Power BI – Exact Online data modelleren en visualiseren

Speciaal voor Exact Online heeft Growteq een API connector ontwikkeld die direct of indirect (datawarehouse) data ontsluit uit de SaaS omgeving van Exact Online.

In onze blog “Self Service data ophalen vanuit Exact Online in Power BI” beschrijven wij op welke wijze je dit zelfstandig kunt doen. Klik hier om deze blog te lezen.

Onderwerpen:

  • Power BI Exact Online Connector
  • Datamodellering
  • Visualisaties

Doelgroep:
Professionals met rollen in finance & control, business controllers, medewerkers van bedrijfsbureaus, (assistent-) accountants.

Voorkennis:
Basiskennis van Power BI is aanwezig, je zoekt naar de cruciale stap voor de realisatie van je dashboards. Je hebt de wens zelfstandig de Power BI dashboards te onderhouden en uit te breiden.

Incompany:
Deze training geven we in de regel bij jou op locatie. Samen stemmen we de exacte inhoud af op basis van de gewenste informatie in Power BI.

Wij bieden ook een op maat gemaakt cursus waarin je onder begeleiding van een onze professionals aan de slag gaat om je eigen Exact Online omgeving te koppelen aan Power BI. Een maatwerk sessie, waarin je ons kunt uitdagen om samen met jou een succesvol dashboard te realiseren.

Trainer:
De training wordt verzorgd door Robert Jan Quist.

Duur:
1 dag, inclusief lunch.

Locatie:
Op jouw bedrijfslocatie of in Ridderkerk.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!