Microsoft Dynamics 365

Koppel Microsoft Dynamics 365 aan Power BI.

Microsoft Power BI biedt standaard een koppeling met Dynamics 365 en dat zorgt voor nauwkeurigere analyses van marketingdata, de sales pipeline & forecast, financiën, etc. Naast de koppeling met Power BI heeft Business Central ook koppelingen met Office 365, Automate en PowerApps.

De kracht van snel en betrouwbaar data combineren

Binnen Growteq hebben we een aantal connectoren en processen ontwikkeld die data uit Dynamics 365 snel en gemakkelijk combineren en inzichtelijk maken. Het datawarehouse is daarin een belangrijk onderdeel, van waaruit we de informatie moeiteloos ontsluiten naar de rapportages en dashboards.

Dashboard templates hebben we voor o.a. de volgende thema’s

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze klanten maken al gebruik van deze BI oplossingen:

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Microsoft Dynamics 365?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw Dynamics 365-omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.