ReflexSystems

Rapportages en dashboards uit ReflexSystems.

Het softwarepakket van ReflexSystems bestaat uit meerdere modules die allerlei processen ondersteunen in de food-en AGF industrie. De standaard rapportages hieruit voldoen vaak niet aan de huidige wensen en frequentie van rapporteren. Growteq levert een krachtige en complete BI-oplossing voor ReflexSystems. We halen alle tabellen uit Reflex op en hebben een datamodel waarmee je direct aan de slag kan.

Ontdek de voordelen van de koppeling met ReflexSystems

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met Reflex is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit Reflex te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. Belangrijke stuurvariabelen daarbij zijn Omzet, Marge, Bestelpatroon en Bezoeken.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze BI rapportages uit Reflex:

Starten met stuurinformatie uit Reflex?

Wij helpen u graag met een laagdrempelige en snelle start van rapportages uit Reflex. Daarna kunt u zelf aan de slag met uitbreidingen en nieuwe dashboards!

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.