AccountView

Koppel snel en eenvoudig AccountView aan Power BI.

Met de Power BI Connector kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit AccountView. De koppeling is geoptimaliseerd voor de boekhoudomgeving en kan meedere administraties verwerken. Growteq levert ook dashboard oplossingen i.c.m. de connector. Dit kan onze Finance template zijn, welke aangevuld kan worden met je bedrijfseigen KPI’s en stuurinformatie.

Power BI professioneel gekoppeld

Onze customer connector wordt door veel AccountView klanten dagelijks gebruikt voor het ophalen (authentiseren), verversen en verwerken van gegevens. Wij zorgen voor een directe koppeling die per gewenst tijdsinterval de data ververst. De software kan eenvoudig worden gekoppeld aan ons standaard financiële dashboard. Met onze connector kunnen we de volgende data automatisch ophalen vanuit Twinfield:

  • Users
  • Transacties
  • Bankmutaties
  • Bankkoppeling status
  • Alle financiële mutaties

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik onze Power BI oplossingen

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met AccountView?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw AccountView omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.