Rapportages uit Lodder

Lodder Software is een veelgebruikt softwarepakket voor tankstations en de oliehandel. Veel bedrijven worstelen om goede rapportages uit Lodder te krijgen en deze te combineren met andere relevante data uit het bedrijf. Growteq heeft een koppeling ontwikkeld om data uit de Lodder database te importeren voor sturingsdoeleinden. Dankzij deze koppeling kun je een snel start maken met een van onze templates of eenvoudig zelf aan de slag gaan met de bouw van rapportages.

Dashboards voor tankstations en de oliehandel

Growteq heeft voor een aantal toonaangevende spelers in de brandstoffenmarkt KPI-dashboards en rapportages ontwikkeld. De data in deze dashboards wordt automatisch bijgewerkt zodat er altijd direct inzicht is in de laatste stand van zaken. Wij hebben o.a. de volgende rapportages voor tankstations en de oliehandel gerealiseerd:

 • Commerciële rapportages
  Deze dashboards geven inzicht in de omzet- en marge ontwikkelingen van bijv. tankstations, regio’s, producten, klanten en de prijsbepaling op tankstations.
 • Tankstation rapportages
  Deze dashboards geven stationsmanagers een interactief beeld van de resultaten op elke niveau. Zo is er per week een overzicht van de verkochte liters per tankstation, de omzet van de shop en de omzet van de wasstraat. Deze dashboards kunnen ook gebruikt worden voor benchmarking tussen tankstations.
 • Logistieke rapportages
  Deze dashboards geven inzicht in de supply chain van de oliehandel. Te denken valt aan leveringsmomenten, volumes en voorraadbeheer. De data hiervoor komt o.a. uit de boordcomputers, inhoud meetsystemen, laadpalen, leveranciers, etc.

Alle waarden in de bovenstaande dashboards kunnen worden gegroepeerd per tijdsperiode, zoals per jaar, kwartaal, maand of dag, om trends binnen een gegeven tijdspanne visueel weer te geven. Ook kunt u inzoomen op debiteur, artikel en afzonderlijke transacties achter de trends.

Deze tankstations en bedrijven in de oliehandel hielpen wij met rapportages:

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Lodder?

Wij helpen u graag met waardevolle sturingsrapportages.

Vraag online demo aan.

  Velden met een * zijn verplicht