Nmbrs

Koppel snel en eenvoudig Nmbrs aan Power BI.

Nmbrs is een hard groeiende HR- en payroll oplossing voor MKB ondernemers en accountantskantoren. Met de koppeling van Growteq kunnen je eenvoudig data uit Nmbrs verwerken in Power BI. De Power BI Connector zorgt er voor dat je de data beschikbaar hebt en vervolgens je bedrijfseigen stuurinformatie en KPI’s kan inrichten. Wij adviseren je graag welke data je gevisualiseerd wilt zien en op welke manier.

De connector

Growteq heeft HR dashboards die salaris- en HR gegevens koppelen om zo overzichtelijke HR rapportages over bijvoorbeeld verlof en verzuim te creëren. Door deze informatie te koppelen aan data uit andere systemen krijg je een overzichtelijk, actueel en integraal beeld van de performance van de onderneming. Als resultaat kun je tijdig ingrijpen en bijsturen als de situatie hierom vraagt.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik van Nmbrs en Power BI

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Nmbrs?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.