Gebruiksvriendelijke dashboards voor eindgebruikers.

SAP behoort tot de krachtigste en meest geavanceerde (Enterprise) software die er is. Ondanks de krachtige BI functionalitieten hebben onze gebruikers soms ook behoefte aan eenvoudiger en intuïtiever tool dan Analytics Cloud of Lumira. Wij helpen de gebruikers om op een kostenefficiënte manier managementrapportages uit de omgeving te halen.

Visueel aantrekkelijke dashboard van Power BI

SAP gebruikers zijn blij met de gebruiksvriendelijkheid en het visueel aantrekkelijke dashboard van Power BI. ‘Business’ gebruikers kunnen op eenvoudige wijzen data analyseren en interpreteren. Finance & Control professionals kunnen hun hart ophalen, met de ‘drag & drop’ methode kunnen zij zelf hun dashboards en rapportages samenstellen.

Dashboard templates hebben we voor o.a. de volgende thema’s

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze BI oplossingen voor SAP gebruikers

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met SAP?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.