UNIT4 Multivers

Koppel snel en eenvoudig UNIT4 Multivers aan Power BI.

Unit4 Multivers is een bekend boekhoudprogramma voor het mkb. Hiervoor heeft Growteq een speciale ODBC-driver ontwikkeld. Je kunt hiermee een directe koppeling leggen naar UNIT4 Multivers, zodat je je administratiegegevens kunt gebruiken in externe programma’s als Microsoft Power BI. In één oogopslag en met één druk op de knop kun je vervolgens de actuele financiële stand van je bedrijfsadministratie zien, dat is wat veel ondernemers graag willen.

Power BI Connector voor Unit4 Multivers

Het handmatig maken van financiële overzichten is tijdrovend. Helemaal wanneer je daar verschillende bronnen voor moet gebruiken. Bij veel boekhoudkundige programma’s zit een standaard financieel dashboard. Anders dan dit soort standaard dashboards, is een Power BI dashboard van Growteq volledig vrij in te richten en aan te passen met met je bedrijfseigen KPI’s en stuurinformatie.

Voordelen om te starten met het financieel dashboard van Growteq:

Overzichtelijk

In één oogopslag inzicht in de financiën van je onderneming(en).

Altijd beschikbaar

Real time bij te werken op elk gewenst moment.

Veilig

Geringere kans op fouten in je overzicht door koppeling met bedrijfsadministratie.

Overal beschikbaar

Overal beschikbaar (cloud) en elk apparaat.

Gepersonaliseerd

Volledig aan te passen aan jouw behoeften en wensen.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik onze Power BI oplossingen

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met UNIT4 Multivers?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.