AFAS

Koppel snel en eenvoudig AFAS aan Power BI.

Power BI dasboards kunnen direct gekoppeld worden aan de AFAS database, maar nog mooier is het om gebruik te maken van de GetConnectoren. Met GetConnectoren kun je zelf endpoints aanmaken en aanpassen. Deze endpoints roep je aan om data uit Profit op te halen. Power BI kan deze gegevensverzamelingen direct inlezen en in het datamodel verwerken. Hiermee wordt de betrouwbaarheid vergroot en ben je gewaarborgd van de juiste data bij AFAS updates.

AFAS & Power BI professioneel gekoppeld

Onze AFAS connector biedt een snelle en betrouwbare oplossing om gegevens automatisch van AFAS naar Power BI te synchroniseren. Met onze Power BI koppeling is het mogelijk om alle data eenvoudig in Power BI weer te geven. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met het maken van dashboards en rapportages.

Je kunt ook kiezen voor een snelle start en gebruik maken van een onze templates. Growteq heeft meerdere Power BI dashboards ontwikkeld op AFAS.

Zelf aan de slag? Volg ons stappenplan om je database te koppelen aan Power BI.

Voordelen van de Power BI dashboards van Growteq:

Overzichtelijk

In één oogopslag inzicht in de financiën of operationele voortgang van je onderneming(en).

Op jouw tijd

Real time bij te werken of in elke gewenste interval.

Gepersonaliseerd

Volledig aan te passen aan jouw behoeften en wensen.

Bereikbaar

Overal beschikbaar, via de cloud op elk apparaat.

Vele integraties

Data combineren vanuit meerdere omgevingen.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik deze Power BI oplossingen:

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met AFAS?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw database omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.