Blije klanten en hogere marges door het inzetten van integraties en automatisering.

Wij helpen bedrijven succesvol integreren, optimaliseren en automatiseren. Zo wordt het bijhouden van contractgegevens, verbruik en product- en tariefstructuren een stuk gemakkelijker! Ook een groot aantal transacties is geen enkel probleem voor onze experts. Wij hielpen diverse energie- en netwerkbedrijven met het digitaliseren van deze processen door onder andere het koppelen van Ecedo en Salesforce.

Administreren.

Voor nutsbedrijven is het administreren van de gegevens over de contracten en het verbruik een complex proces. Vaak veroorzaakt door gecompliceerde product- en tariefstructuren en de grote omvang van het aantal transacties. Wij hielpen diverse energie- en netwerkbedrijven met het digitaliseren van deze processen.

Salesforce implementeren

Een betrouwbare basis.

Dit doen wij met een centraal ERP, Billing- en CRM platform gebouwd met Salesforce technologie. De oplossing helpt medewerkers klantverzoeken sneller af te handelen doordat het een integraal klantbeeld laat zien vanuit één platform. Gegevens uit backendsystemen kunnen via interfaces gekoppeld worden en klantgegevens, technische informatie of factuurgegevens worden gestructureerd weergegeven.

Perfecte koppelingen.

De oplossing biedt nutsbedrijven de mogelijkheid om op een intelligente manier met alle beschikbare data om te gaan. Hiermee vergroten nutsbedrijven de productiviteit van medewerkers en de professionaliteit van hun klantenservice.

Vandebron zet in op flexibiliteit en innovatie.

De energiemarkt is dynamisch en constant in beweging.  Vandebron hadden een servicegericht platform nodig om hun klantgerichte visie in de praktijk te brengen en hun service voortdurend te kunnen verbeteren. Bovendien wilde Vandebron met deze benadering ook de administratieve last en verborgen kosten verminderen en systeemwildgroei voorkomen. Het bedrijf was op zoek naar een totaaloplossing met een CRM als basis, en kwam bij Salesforce en de Service Cloud uit.

Innova Energie kiest voor Salesforce, Exact & Ecedo.

Innova Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Ze leveren vele Nederlanders al jarenlang gas en 100% groene stroom én zijn expert in duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen. De keuze voor Salesforce betekent een nieuwe stap vooruit in de klantgerichtheid van Innova, aangezien het bedrijf streeft naar een 360-graden klantbeeld om haar serviceverlening te verbeteren.

Eteck zet in op data & Business Intelligence.

Growteq implementeerde diverse BI oplossingen en maakte de koppeling met het ERP mogelijk. Hierdoor heeft Eteck direct alle benodigde data ter beschikking om de analyses voor proces- en projectverbeteringen uit te voeren. Het bedrijf kan nu op projectniveau zien hoe zijn installaties het doen en welke CO2-reductie is behaald en nog veel meer.

Energietransitie zorgt voor dynamiek.

De impact van de energietransitie blijft groeien. Consumenten worden steeds veeleisender en verwachten innovatie, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Dat betekent dat de productie van energie schoner moet en het verbruik van energie slimmer. Om aan de veranderende vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, is het nodig dat de sector aanhaakt bij ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering en the Internet of Things.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan binnen de energiesector. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Effectief communiceren

Door de inzet van slimme automatiseringen kunnen uw medewerkers vragen effectiever beantwoorden. De informatie centraliseren we, doordat we bronsystemen ontsluiten en integreren binnen het Salesforce systeem.

Korte wachttijden

Door sneller een inhoudelijke reactie te kunnen geven op vragen van klanten, neemt de tevredenheid toe.

Data centralisatie

Door de inzet van diverse integraties tussen de bronsystemen en de omgeving die wij bouwen, hebben front-office medewerkers toegang tot relevante klantinformatie.

Wij wijzen u de weg

De 45 experts van Growteq staan klaar om ook van uw project een succes te maken. Neem vrijblijvend contact op. Wij denken uiteraard met u mee!

Inspectie- en assetmanagement voor Siemens Gamesa.

Medewerkers van Siemens maken dagelijks gebruik van de applicatie voor het onderhoud en beheer van kapitaalintensieve assets, zoals windmolens. Wanneer deze assets geïnspecteerd moeten worden, ontvangen de verantwoordelijke personen een melding. Deze applicatie faciliteert uw field service medewerkers bij het uitvoeren van hun inspectietaken. Via dashboards biedt de applicatie inzicht in de totale inspectieresultaten van de onderneming. Het draagt bij aan de wettelijke naleving en verhoogt de veiligheid van de werknemers. Bovendien bevat de applicatie geavanceerde autorisatie- en governance-functionaliteiten voor zowel interne als externe gebruikers.

Datawarehouse

Net als 100+ anderen efficiënter werken?

Onze 45 experts gaan graag voor u aan de slag.

Ervaring met Business Intelligence & het implementeren van CRM-systemen? Dat hebben onze 45 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!