Siemens Gamesa kiest Salesforce.

Siemens Gamesa maakt gebruik van onze off-the-shelf applicatie, gebouwd op het Salesforce Platform. Doordat de app specifiek voor Siemens Gamesa is gebouwd, past de app perfect bij hun processen en gebruikers.

Salesforce Cloud

Overal toegankelijk

Inzicht in alle data

Schaalbaar en robuust

Inspectie en assetmanagement met Salesforce

Siemens Gamesa maakt gebruik van een inspectie en assetmanagement oplossing gebouwd door Growteq. Deze off-the-shelf applicatie is gebouwd op het Salesforce Platform en draait volledig in de Cloud. Medewerkers van Siemens maken dagelijks gebruik van de applicatie voor het onderhoud en beheer van kapitaalintensieve assets, zoals windmolens.

Kernfuncties:

  • Asset-verantwoordelijken worden genotificeerd wanneer assets moeten worden geïnspecteerd.
  • De applicatie ondersteunt uw field service medewerkers in het uitvoeren van hun inspectie-taken.
  • Dashboards geven inzicht in de algehele inspectieresultaten van het bedrijf.
  • Deze applicatie ondersteunt de wettelijke naleving en de veiligheid van werknemers.
  • Geavanceerde autorisatie en governance voor zowel interne als externe gebruikers.

Energietransitie zorgt voor dynamiek.

De impact van de energietransitie blijft groeien. Consumenten worden steeds veeleisender en verwachten innovatie, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Dat betekent dat de productie van energie schoner moet en het verbruik van energie slimmer. Om aan de veranderende vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, is het nodig dat de sector aanhaakt bij ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering en the Internet of Things.

Toegepaste technieken

Bekijk andere case studies.

Siemens Gamesa

Siemens Gamesa is wereldwijd marktleider in de duurzame windindustrie met een geïnstalleerde basis van 75 GW, een bereik in meer dan 90 landen en een team van meer dan 27.000 professionals.