Webapplicaties

Maatwerk Webapplicaties

Growteq ontwikkelt maatwerk apps voor de zakelijke markt. Doordat de app specifiek voor jouw organisatie gebouwd wordt, past de app perfect bij jouw processen en gebruikers. We bouwen in goede samenwerking een applicatie voor de toekomst: gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar.

Ervaring met Maatwerk Webapplicaties?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

We zetten mooie ideeën om in succesvolle apps

Growteq ontwikkelt gebruiksvriendelijke apps op maat. Met jouw eigen bedrijfsspecifieke zakelijke app kun je tijd besparen, bedrijfsprocessen optimaliseren en een betere service aan klanten bieden. Het voornaamste doel van onze maatwerk apps is processen en handelingen simpel te maken. Zo worden onze apps vaak ingezet ter vervanging van- of als aanvulling op grote software systemen. Door in het voortraject samen slimme keuzes te maken en de juiste behoefte te bepalen, kun je behoorlijk besparen op de ontwikkelkosten.

Bij het bouwen van een maatwerk app doorlopen we de volgende stappen:

1. Define

In de voorbereidingsfase bepalen we samen het Minimum Viable Product (MVP). Het ontwikkelen van een MVP draait om het selecteren van “must-have features”.

2. Design

Het MVP wordt uitgewerkt in een “interaction design” ook wel “wireframe” genoemd. Dit plan is de ‘bouwtekening’ van de app.

3. Develop

Ons scrum-team deelt het project op in korte ‘sprints’ waarin er – samen met jou – wordt gewerkt aan een concreet resultaat.

4. Deliver

Na de eerste lancering verzorgen we support en optimaliseren het MVP met extra functionaliteiten.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.

Meer weten over onze maatwerk oplossingen?

Onze consultants hebben veel maatwerk ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden van het opensource framework .NET Core voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden