Nieuwe release voor Inspection Tracker

Deze zomer hebben we hard gewerkt aan een nieuwe versie van Inspection Tracker. Met Inspection Tracker maken we het beheer en de inspectie van keuringsplichtige bedrijfsmiddelen eenvoudig voor jouw veiligheid en die van je personeel.

Nieuwe functionaliteiten

Inspection Tracker geeft inzicht welke bedrijfsmiddelen zich op een locatie bevinden en bewaakt de tijdige inspectie van ieder item. In onze laatste uitbreiding hebben we functionaliteit toegevoegd om eenvoudig de inspectie van meerdere middelen tegelijkertijd vast te leggen. Dit versnelt het inspectieproces aanzienlijk. Een inspecteur is hiermee in staat om een batch van goederen te keuren en de resultaten en snel en accuraat vast te leggen. Tevens is Inspection Tracker nu officieel Lightning Experience-compatibel.

Doordat de oplossing volledig geïntegreerd is in Salesforce kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld taken voor benodigde opvolging en de bewaking hiervan. Voor het management zijn rapporten en dashboards beschikbaar waarop de actuele status van alle middelen in de organisatie inzichtelijk is.

Mobiele inspecties

Wist je dat het mogelijk is om inspecties direct in het veld uit te voeren? Met behulp van een tablet of mobiele telefoon kunt u de applicatie bedienen. Eventuele foto’s van het betreffende middel kunt u gebruiken om het inspectieproces ondersteunen.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!