Nieuwe release voor Inspection Tracker

Deze zomer hebben we hard gewerkt aan een nieuwe versie van Inspection Tracker. Met Inspection Tracker maken we het beheer en de inspectie van keuringsplichtige bedrijfsmiddelen eenvoudig voor jouw veiligheid en die van je personeel.

Nieuwe functionaliteiten

Inspection Tracker geeft inzicht welke bedrijfsmiddelen zich op een locatie bevinden en bewaakt de tijdige inspectie van ieder item. In onze laatste uitbreiding hebben we functionaliteit toegevoegd om eenvoudig de inspectie van meerdere middelen tegelijkertijd vast te leggen. Dit versnelt het inspectieproces aanzienlijk. Een inspecteur is hiermee in staat om een batch van goederen te keuren en de resultaten en snel en accuraat vast te leggen. Tevens is Inspection Tracker nu officieel Lightning Experience-compatibel.

Doordat de oplossing volledig geïntegreerd is in Salesforce kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld taken voor benodigde opvolging en de bewaking hiervan. Voor het management zijn rapporten en dashboards beschikbaar waarop de actuele status van alle middelen in de organisatie inzichtelijk is.

Mobiele inspecties

Wist je dat het mogelijk is om inspecties direct in het veld uit te voeren? Met behulp van een tablet of mobiele telefoon kunt u de applicatie bedienen. Eventuele foto’s van het betreffende middel kunt u gebruiken om het inspectieproces ondersteunen.

Benieuwd hoe Inspection Tracker voor jullie kan werken? Interesse in een demo? Neem dan contact op met Hanno.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Nieuwe release voor Inspection Tracker

  1. Home
  2. Blogs
  3. Nieuwe release voor Inspection Tracker