Automotive

Digitalisering met behulp van een innovatief, robuust en veilig platform.

Automotive is een erg competitieve sector. Autofabrikanten worden veeleisender en de druk om efficiënt te werken neemt toe. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen, denk aan elektrisch rijden en dalende aftersales, die invloed hebben op de verkoopcijfers. De noodzaak om te beschikken over goede systemen, die snel en accuraat inzicht verschaffen, is daarom onontbeerlijk.

Business Intelligence en Analytics

Wij helpen leasemaatschappijen en dealerbedrijven met het visualiseren, analyseren en combineren van data. De verkregen informatie kan op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier worden gebruikt voor sturing, analyses en rapportages. Onze datawarehouse-specialisten hebben kennis van de veelgebruikte systemen binnen de automotive en koppelen deze aan een centraal datawarehouse. Onze BI specialisten hebben standaard rapportage templates die inzicht bieden in de volgende KPI’s:

  • Aantal verkopen en doelstellingen
  • Omzet (per auto, verkoper, model, merk enzovoorts)
  • Marge (per auto, verkoper, model, merk enzovoorts)
  • Leasecontracten, rijgedrag, schadehistorie en het brandstofverbruik per relatie en individuele berijder
  • Aftersales
  • Productiviteit van de serviceafdeling (monteurs)
De samenwerking met Growteq is goed en vlot verlopen. We zaten niet in de rol van opdrachtgever en opdrachtnemer. We vormden samen één team dat het allerbeste platform voor de automotive branche wilde ontwikkelen.

Marijn van Dijk | Manager, dealer, support & business development bij Broekhuis Holding

Remarketing Platform BAS

BAS is het internationale remarketing platform voor de inname, taxatie en verkoop van voertuigen. BAS omvat modules voor taxatie en waardering en een veiling- en verkoopmodule. Transacties verlopen volledig via BAS, inclusief reclamaties en acceptatie. Vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland, Zweden en Polen maken inmiddels gebruik van het platform.

Ontdek BAS

Dely app

Dely app is een oplossing voor het digitaal afleveren van leasevoertuigen. Leasemaatschappijen en dealerbedrijven makken gebruik van deze applicatie om afleveringen snel, papierloos en betrouwbaar af te ronden. De gegevens van een aflevering worden vooraf in een digitaal formulier ingeladen. De berijder loopt deze samen met de verkoper door en plaatst bij akkoord een digitale handtekening. Het digitale formulier wordt samen met de factuur en tenaamstellingsverslag zonder vertraging verstuurd naar de leasemaatschappij.

Ontdek DELY

Deze bedrijven maken al gebruik van onze data- en brancheoplossingen in de Automotive: