e organisatie

Slimmer en efficiënter werken door digitalisering.

Automotive is een erg competitieve sector. Autofabrikanten worden veeleisender en de druk om efficiënt te werken neemt toe. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen, denk aan elektrisch rijden en dalende aftersales, die invloed hebben op de verkoopcijfers. De noodzaak om te beschikken over goede systemen, die snel en accuraat inzicht verschaffen, is daarom onontbeerlijk.

Business Intelligence en Analytics.

Wij helpen leasemaatschappijen en dealerbedrijven met het visualiseren, analyseren en combineren van data. De verkregen informatie kan op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier worden gebruikt voor sturing, analyses en rapportages. Onze datawarehouse-specialisten hebben kennis van de veelgebruikte systemen binnen de automotive en koppelen deze aan een centraal datawarehouse. Onze BI specialisten hebben standaard rapportage templates die inzicht bieden in de volgende KPI’s:

  • Aantal verkopen en doelstellingen
  • Omzet en marge (per auto, verkoper, model, merk enzovoorts)
  • Leasecontracten, rijgedrag, schadehistorie en het brandstofverbruik per relatie en berijder
  • Aftersales en de productiviteit van de serviceafdeling (monteurs)

Wittebrug naar een datagestuurde toekomst.

Growteq heeft voor Wittebrug, onderdeel van Riva Holding, gewerkt aan de implementatie van een datawarehouse en Business Intelligence-oplossing. Hierdoor kan Wittebrug commerciële kansen identificeren, gerichte marketingacties ondernemen en medewerkers coachen op basis van actuele data. De samenwerking met Growteq heeft Wittebrug geholpen om slimmer en efficiënter te werken, wat cruciaal is in de competitieve automotive sector.

Wittebrug
Broekhuis Groep

Broekhuis zet in op Apps & Business Intelligence.

Growteq werkt nauw samen met Broekhuis Groep, een modern dealerbedrijf in Nederland, op het gebied van procesautomatisering, mobile apps en managementinformatie. We hebben onder andere een datawarehouse en BI-tool geïmplementeerd, evenals het remarketing platform Flexibil. Deze samenwerking heeft Broekhuis Groep geholpen om slimmer en efficiënter te werken in de competitieve automotive sector.

AutoKievit combineert Incadea met Power BI.

AutoKievit is een Renault-, Dacia- en occasiondealer met vijf vestigingen in het zuidwesten van Nederland. D maakt gebruik van het Dealer Management Systeem Incadea. Dit pakket is gebaseerd op de technologie van Microsoft Dynamics Business Central. Incadea ondersteunt de essentiële bedrijfsprocessen binnen het dealerbedrijf, met modules voor de werkplaats, het magazijn en de autoverkoop.

Brancheoplossingen.

Wij zijn al jarenlang actief in de automotive sector. We kennen de branche daarom ook erg goed en werken nauw samen met enkele gerenommeerde automotive bedrijven. Met en voor hen ontwikkelden we krachtige IT oplossingen voor de toekomst: gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar.

Remarketing Platform Flexibil.

Flexibil , vroeger BASOLUTION, is het internationale remarketing platform voor de inname, taxatie en verkoop van voertuigen. Flexibil omvat modules voor taxatie en waardering en een veiling- en verkoopmodule. Transacties verlopen volledig via Flexibil , inclusief reclamaties en acceptatie. Vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland, Zweden en Polen maken inmiddels gebruik van het platform.

Dely app.

Dely app is een oplossing voor het digitaal afleveren van leasevoertuigen. Leasemaatschappijen en dealerbedrijven maken gebruik van deze applicatie om afleveringen snel, papierloos en betrouwbaar af te ronden.

Datawarehouse

Net als 100+ anderen efficiënter werken?

Onze 45 experts gaan graag voor u aan de slag.

Ervaring met Business Intelligence & het implementeren van CRM-systemen? Dat hebben onze 45 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!