Actuele cijfers zetten aan tot analyseren, oplossen, veranderen en verbeteren.

Wij ondersteunen je graag bij het verkrijgen van dit inzicht door middel van interactieve dashboards en rapportages. Deze BI & Analytics oplossingen maken het mogelijk om op een slimme manier data te analyseren en presenteren.

Ervaring met Business Intelligence?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Betrouwbare stuurdata

De eenduidige stuurinformatie is direct beschikbaar voor de eindgebruiker.

Visueel & intuïtief

Beschikking over de kracht van een BI dashboards: visueel en intuïtief. Rapportages worden volledig geautomatiseerd opgeleverd.

Tijdbesparend

Minder tijd benodigd voor het opstellen van rapportages / zoeken van antwoorden.

Eenvoudig analyseren

Doordachte KPI’s die in samenspel met de klant worden vastgesteld, maken dat de bedrijfsprestaties eenvoudig te analyseren zijn.

Stuurinformatie

Het BI-dashboard geeft u handvatten om uw koers tijdig bij te sturen.

Rapportages automatiseren

Databronnen worden aan elkaar gekoppeld en de achterliggende data van het dashboard wordt op een gewenste frequentie ververst.

Power Apps

Snel en eenvoudig apps op maat ontwikkelen met Microsoft Power Apps. Standaard apps voldoen lang niet altijd aan de behoefte en integreren vaak niet met branchespecifieke bedrijfssoftware. De kans is…
Meer informatie

Power BI

Dé tool voor self-service dashboards en rapportages. Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kunnen analyses en mooie visualisaties worden opgesteld.…
Meer informatie

Qlik Sense

Qlik Sense: modern data analytics platform. Qlik Sense is een van de krachtigste business intelligence tools voor analyse en management rapportages. Qlik Sense brengt de data uit je verschillende software…
Meer informatie

SQL Data Warehouse

SQL Datawarehouse. Met een datawarehouse systeem leg je de basis voor Business Intelligence (BI) en analytics. Het datawarehouse kan zowel on-premise als in de cloud gerealiseerd worden, afhankelijk van voorkeur/strategie…
Meer informatie

TimeXtender

TimeXtender: een modern datawarehouse nieuwe stijl. TimeXtender is een krachtig datamanagementplatform waarin het proces om ruwe data te ontsluiten, modelleren en beheren volledig geautomatiseerd is. Je hoeft dus zelf geen code…
Meer informatie

Mensen zochten ook naar:

Starten met Business Intelligence?

Wij helpen u graag met een laagdrempelige en snelle start van BI dashboards. Daarna kunt u zelf aan de slag met uitbreidingen en nieuwe dashboards!

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Growteq helpt deze bedrijven met Business Intelligence oplossingen:

Hoe ziet onze projectaanpak eruit?

Met behulp van een gedegen Functioneel Ontwerp (FO) wordt er een beeld geschetst van de gewenste situatie. Dit wordt uitgewerkt in korte stappen met zichtbare resultaten: in een sprint van ongeveer 1 maand zal er een tastbaar product worden opgeleverd. Het datawarehouse wordt daarmee per onderwerp steeds verder opgebouwd met data uit de onderliggende databronnen. De ontwikkeling van een fase bestaat uit de stappen in onderstaande schema. De verwachte doorlooptijd van ontwerp tot oplevering is per deelgebied ongeveer 4 weken vanaf de start.

Voorbereiding en Functioneel Ontwerp

In de voorbereidingsfase leggen we de requirements vast voor de realisatie. We brengen de gewenste analyses, rapporten en de belangrijkste queries in kaart, maken een inschatting van de kosten en baten en zetten de belangrijkste voordelen op een rij. We vertalen de behoeften naar een functioneel ontwerp dat als basis dient voor de ontwikkeling.

Realisatie deelontwerp

Nadat het eerste deelonderwerp is goedgekeurd door de stakeholders gaat onze datawarehouse architect aan de slag om de architectuur uit te tekenen en het datamodel te ontwerpen. Vervolgens gaat onze ontwikkelaar aan de slag met het opbouwen van de benodigde logica, het ontwikkelen van de sterschema’s en datamarts.

Validatie en Aanpassingen

Gezamenlijk met de belangrijkste eindgebruikers (key-user) nemen we de conceptinrichting door. Growteq levert voor deze activiteit een testplan waarmee de conceptinrichting functioneel wordt doorlopen. Daarnaast worden in de validatiefase eventueel benodigde aanpassingen en uitbreidingen doorgevoerd en de inrichting en ontwikkeling definitief opgeleverd. 

Livegang en Training op locatie

Dashboards en Datawarehouse komen beschikbaar na akkoord van de opdrachtgever. Gebruikers krijgen tijdens de training uitgebreide uitleg over Power BI en de specifieke inrichting voor de klant. Gebruikers zullen tijdens de training zelf aan de slag gaan in een oefenomgeving. Deze trainingen kunnen extern op locatie worden gegeven of op kantoor in Ridderkerk. 

Monitoring en Health Check

Na oplevering zorgt Growteq ervoor dat de koppelingen blijven werken en er automatische monitoring is op het dataverwerkingsproces. Hiermee borgen we de continuïteit van de informatievoorziening. Daarnaast adviseren we pro-actief over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden om uw bedrijf nog beter te sturen.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.