Power BI – AFAS data modelleren en visualiseren

Met onze Power BI koppeling is het mogelijk om alle AFAS data eenvoudig in Power BI weer te geven. Vervolgens kun je zelf, of met behulp van een Power BI consultant, de data verwerken in dashboards en rapportages. AFAS gegevens verwerken tot informatie was nog nooit zo eenvoudig!

In onze blog “AFAS Getconnectoren gebruiken in Power BI” beschrijven wij op welke wijze je dit zelfstandig kunt doen. Klik hier om deze blog te lezen.

Onderwerpen:

  • Directe koppeling tussen AFAS connector en Power BI
  • Datamodellering
  • Visualisaties

Doelgroep:
Professionals met rollen in finance & control, business controllers, medewerkers van bedrijfsbureaus, (assistent-) accountants.

Voorkennis:
Basiskennis van Power BI is aanwezig, je zoekt naar de cruciale stap voor de realisatie van je dashboards. Je hebt de wens zelfstandig de Power BI dashboards te onderhouden en uit te breiden.

Incompany:
Deze training geven we in de regel bij jou op locatie. Samen stemmen we de exacte inhoud af op basis van de gewenste informatie in Power BI.

Wij bieden ook een op maat gemaakt cursus waarin je onder begeleiding van een onze professionals aan de slag gaat om je eigen AFAS omgeving te koppelen aan Power BI. Een maatwerk sessie, waarin je ons kunt uitdagen om samen met jou een succesvol dashboard te realiseren.

Trainer:
De training wordt verzorgd door Robert Jan Quist.

Duur:
1 dag, inclusief lunch.

Locatie:
Op jouw bedrijfslocatie of in Ridderkerk.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!