Salesforce implementatie: snel van start!

  1. Home
  2. Salesforce implementatie: snel van start!

Een succesvolle Salesforce implementatie vereist de nodige kennis en expertise. Onze Salesforce consultants zijn experts op het gebied van Marketing-, Sales- en Serviceprocessen. Experts die graag met je meedenken en snel de vertaalslag maken naar een mogelijke technische implementatie, zodat u zo snel en goed mogelijk kunt starten.

Wij zorgen ervoor dat u Salesforce zo efficiënt en optimaal mogelijk kunt gebruiken. We werken met een betrouwbare dageninschatting of verzorgen de implementatie voor een vast bedrag.

Salesforce implementatiepartner

Growteq is dé partner voor het succesvol implementeren en adopteren van SalesforceCRM. Onze specialisten zorgen voor de implementatie en integratie en bieden lifetime support.

Het integreren van software-oplossingen levert interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Als Silver Consulting & ISV Salesforce partner heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen.

Salesforce implementatie aanpak ‘GrowFast’

GrowFast is een gedegen implementatiemethodiek die is ontwikkeld vanuit best practices en die succesvol wordt toegepast bij onze Salesforce implementaties.

De implementatie methodiek is ontwikkeld om in een zeer korte doorlooptijd tot een gedegen functionele inrichting en ingebruikname van Salesforce te komen. Growteq heeft deze implementatie methodiek zelf ontwikkeld en al vele keren succesvol bij grote en kleinere organisaties uitgevoerd. Centraal staan de volgende uitgangspunten:

  • 0-fase: Het project start met een interactieve workshop. We bespreken het datamodel en de procesflow. Hierop baseren we de scope, doorlooptijd, deadline en te besteden dagen.
  • MVP-fase: We focussen op het snel realiseren van een minimum viable product en definiëren daarna uitbreidingsthema’s.
  • Expand: Uitbreidingsprojecten geven we zodanig vorm dat we een samenhangend deel in maximaal 2 maanden doorlooptijd kunnen realiseren.
  • Vaste aanspreekpunten: Onze consultants hebben zelf projectverantwoordelijkheid en zijn ook direct aanspreekpunt voor de klant. Ook werken we indien mogelijk bij u op locatie, zodat de afstand tot uw organisatie en key-users letterlijk zo klein mogelijk is.

Wil je kennismaken met Salesforce?

Er zijn talloze manieren om meer te weten te komen over Salesforce. Wat dacht je van een korte online demo?

Heb je vragen over onze producten, toepassingen, integratie of over iets anders? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige consultants helpen je graag.

Links naar relevante andere pagina’s