Op zoek naar een Salesforce Implementatie partner?

Een succesvolle Salesforce implementatie vereist de nodige kennis en expertise. Onze Salesforce consultants zijn experts op het gebied van Marketing-, Sales- en Serviceprocessen. Experts die graag met je meedenken en snel de vertaalslag maken naar een mogelijke technische implementatie, zodat u zo snel en goed mogelijk kunt starten.

Wij zorgen ervoor dat u Salesforce zo efficiënt en optimaal mogelijk kunt gebruiken. We werken met een betrouwbare dageninschatting of verzorgen de implementatie voor een vast bedrag.

Salesforce implementeren

Salesforce implementeren: zo pak je het aan

Ga je werken met Salesforce-software? Dat is nu al je beste beslissing van het jaar! Een goede implementatie is het halve werk. Om je alvast aan het denken te zetten, hebben wij een Salesforce implementatiegids geschreven. Dat heeft als voordelen dat je:

Weet wat belangrijk is bij de selectie en implementatie.

De Salesforce implementatie organiseert om fouten te voorkomen.

Onmisbare adviezen, tips en checklists toe kunt passen.

Betere keuzes zult maken over integraties met andere bedrijfssoftware.

Net als veel andere organisaties dit handboek inzet bij je Salesforce implementatietraject.

Ervaring met Salesforce?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Salesforce implementatie partner

Growteq is dé partner voor het succesvol implementeren en adopteren van SalesforceCRM. Onze specialisten zorgen voor de implementatie en integratie en bieden lifetime support.

Het integreren van software-oplossingen levert interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Als Silver Consulting & ISV Salesforce partner heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen.

Salesforce implementatie aanpak ‘GrowFast’

GrowFast is een gedegen implementatiemethodiek die is ontwikkeld vanuit best practices en die succesvol wordt toegepast bij onze Salesforce implementaties. De implementatie methodiek is ontwikkeld om in een zeer korte doorlooptijd tot een gedegen functionele inrichting en ingebruikname van Salesforce te komen. Growteq heeft deze implementatie methodiek zelf ontwikkeld en al vele keren succesvol bij grote en kleinere organisaties uitgevoerd. Centraal staan de volgende uitgangspunten:

0-fase

Het project start met een interactieve workshop. We bespreken het datamodel en de procesflow. Hierop baseren we de scope, doorlooptijd, deadline en te besteden dagen.

MVP-fase

We focussen op het snel realiseren van een minimum viable product en definiëren daarna uitbreidingsthema’s.

Expand

Uitbreidingsprojecten geven we zodanig vorm dat we een samenhangend deel in maximaal 2 maanden doorlooptijd kunnen realiseren.

Vaste aanspreekpunten

Onze consultants hebben zelf projectverantwoordelijkheid en zijn ook direct aanspreekpunt voor de klant. Ook werken we indien mogelijk bij u op locatie, zodat de afstand tot uw organisatie en key-users letterlijk zo klein mogelijk is.

Salesforce implementeren

Salesforce implementatie: snel van start!

Op zoek naar een Salesforce Implementatie partner? Een succesvolle Salesforce implementatie vereist de nodige kennis en expertise. Onze Salesforce consultants zijn experts op het gebied van Marketing-, Sales- en Serviceprocessen.…
Meer informatie
Consulting en Support

Consulting en Support

Consulting en Support Ons Salesforce team kent alle ins en outs van het Salesforce platform en kan snel aangeven wat de quick-wins voor uw situatie zijn. Van het maken van…
Meer informatie
Webapplicaties

Webapplicaties

Maatwerk Webapplicaties Growteq ontwikkelt maatwerk apps voor de zakelijke markt. Doordat de app specifiek voor jouw organisatie gebouwd wordt, past de app perfect bij jouw processen en gebruikers. We bouwen…
Meer informatie

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.

Meer weten over Salesforce implementatie?

Onze consultants hebben veel Salesforce ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren.