ICTU kiest Salesforce.

Het integreren van Salesforce levert ICTU veel interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Salesforce biedt ICTU een cloud based platform dat een 360° view geeft over hun relaties.

Salesforce

360 view relaties

Verhoogde teamproductiviteit

Inzichtelijke communicatie

Centrale vastlegging en beheer van relaties

Voor ICTU implementeerde Growteq een Salesforce omgeving waarmee de overheid het contact met de interne organisatie en externe relaties kon verbeteren.

ICTU ondersteunt een groot aantal verschillende overheden op meerdere niveau’s. Om effectief te opereren is een goede vastlegging en centraal beeld van relaties van essentieel belang. Salesforce biedt ICTU een cloud based platform dat een 360° view geeft over hun relaties. Het helpt de medewerkers effectief samen te werken op het gebied van relaties en ook binnen ICT projecten.

Procesoptimalisatie en beheersing.

De zakelijke dienstverlening blijft het goed doen. Al jaren op rij groeit de sector. Nieuwe medewerkers zijn nauwelijks te vinden en klantverwachtingen nemen alsmaar toe. Vaak zijn er nog meerdere applicaties in gebruik voor planning, projectadministratie, facturatie en CRM. Daarnaast veranderen betaalmethoden en wordt er steeds vaker gekozen voor een abonnementsmodel met maandelijkse of periodieke betalingen. Door werkprocessen efficiënt en effectief in te richten kunnen dienstverleners veel voordeel behalen. Het verhogen van de scoringskans van offertes aan de voorkant én het verkorten van doorlooptijden van je facturatieproces aan de achterkant.

Toegepaste technieken

Salesforce Clouds

Salesforce Clouds

Salesforce Clouds: de centrale plek voor al je klantgegevens. Salesforce behoort wereldwijd tot de top drie van meest gebruikte CRM oplossingen. Met Salesforce CRM kunnen bedrijven het contact met klanten,…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

ICTU

ICTU is een advies- en projectenorganisatie binnen de overheid. De organisatie ondersteunt overheden bij  het verbeteren van hun dienstverlening met ICT. Dit doet zij onder meer door de overheden te helpen met projectuitvoering, advies, architectuur, softwarerealisatie en het ontwikkelen van ICT-producten.