Robert Jan de Leede

Sales Executive
Heeft veel ervaring in het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Opgeleid als Natuur- en Bedrijfskundige. Haalt zijn energie uit het vertalen van bedrijfskundige vraagstukken naar praktische oplossingen. Hij wordt enthousiast van innovaties die bijdragen aan efficiëntie, en ook zorgen voor meer plezier in de werkomgeving. In zijn vrije tijd pakt hij graag de camera erbij en kan hij erg genieten van ijsjes (ook in de winter).

Neem gerust contact met mij op. Ik vind het leuk kennis te maken!

Uw naam *
Dit is een verplicht veld
Uw e-mailadres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Uw vraag en/of opmerking *
Dit is een verplicht veld
Om zeker te zijn dat u geen robot bent, mag u deze simpele som oplossen: 22 + 3 = ?
Enter the equation result to proceed