Rituals

Rituals kiest Power BI.

Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kan Rituals nu analyses en mooie visualisaties opstellen.

Centrale data opslag

Toegankelijke dashboards

Klant inzicht

Groeibestendig

Samenhangende klantinzichten met Power BI dashboards

Om de groei van Rituals verder vorm te geven, wordt het belang van data en business intelligence steeds groter. Growteq helpt Rituals bij uitbreidingen van het bestaande datawarehouse en het ontwikkelen van Power BI dashboards voor de verschillende domeinen.

No results found.

Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Toegepaste technieken

No results found.

Bekijk andere case studies.

No results found.
Rituals

Rituals

Rituals is één van de populairste merken voor verzorgings- en wellnessartikelen. Naast de Nederlandse markt is het bedrijf hard op weg om een internationaal topmerk te worden. Het cosmeticamerk heeft inmiddels zo’n 850 vestigingen in 29 landen.