By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

AQ Group

AQ Group kiest Salesforce.

De implementatie van Salesforce levert AQ Group interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten.

Salesforce integratie

Tijdbesparing

Real-time inzicht

Korte lijntjes klanten

Het succes van Salesforce: Van kick-off naar champagne!

Nooit meer een verkoopkans missen of belangrijke taken vergeten. Dat is de wens die wij vanuit de opdrachtgever doorkregen. Om deze wens te verwezenlijken, adviseerde Growteq het Salesforce platform.

In onderstaande video vertellen Peter Scharis (AQ) en Thijs Vermeulen over het mooie Salesforceproject:

Proactief sturen op resultaat

De bouw- en installatiesector wordt de laatste jaren geconfronteerd met tal van technologische innovaties. Bij veel daarvan speelt het gebruik en de analyse van data een belangrijke rol. Producten en processen kunnen hiermee slimmer en efficiënter worden gemaakt. Growteq helpt bouw- en installatiebedrijven meer grip op de eigen organisatie te krijgen door waardevolle informatie uit data te halen en te voorspellen wat er gaat gebeuren.

Toegepaste technieken

No results found.

Bekijk andere case studies.

No results found.
AQ Group

AQ Group

AQ Group is een technische dienstverlener gefocust op het onderhouden en leveren van klimaat- en koelinstallaties, en het beheren van proces- en drinkwaterinstallaties. Om hun klanten optimaal te kunnen bedienen, hebben zij voor Salesforce gekozen.