Growteq Table du Sud in Business Intelligence traject.

Als jong en innovatief meubelbedrijf met een focus op maatwerk en design, had Table du Sud behoefte aan een geïntegreerd systeem om data uit verschillende bronnen samen te brengen. Uniek aan dit mooie bedrijf is dat zij zowel de productie, verkoop als logistiek volledig in eigen beheer hebben. Het combineren van data uit deze verschillende processen moet leiden tot bedrijfsbrede inzichten en snelheid om de verschillende bedrijfsonderdelen optimaal op elkaar aan te laten sluiten.

Alle data op één plek

Diepgaand inzicht

Eén interactief dashboard

Data veilig en centraal opslaan in een Azure Datawarehouse.

Als eerste stap om tot een datagedreven bedrijf te komen, heeft Growteq zich gericht op het centraal opslaan en beheren van de data. In een eerste fase is Microsoft Dynamics, het bedrijfsbrede ERP-systeem bij Table du Sud, ontsloten in een datawarehouse. Naast Microsoft Dynamics wensten zij ook nieuwe databronnen te ontsluiten, waaronder productiemachines, marketing (Google) en financiën.

Microsoft Dynamics en Power BI combineren.

Samen met Growteq werkt Table du Sud aan een geïntegreerd datalandschap dat hen in staat stelt om data-gestuurd te werken en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. De krachtige combinatie van Microsoft Dynamics, een Datawarehouse in Microsoft Azure en Power BI helpt Table du Sud om hun groeiende positie in de Nederlandse markt verder te versterken en hun klanten nog beter te bedienen met hoogwaardige maatwerk meubeloplossingen.

Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Toegepaste technieken

No results found.

Bekijk andere case studies.

No results found.