BI & Analytics

Actuele cijfers zetten aan tot analyseren, oplossen, veranderen en verbeteren. Wij ondersteunen je graag bij het verkrijgen van dit inzicht door middel van interactieve dashboards en rapportages. Deze BI & Analytics oplossingen maken het mogelijk om op een slimme manier data te analyseren en presenteren.

Actueel & betrouwbaar

Met de inzet van BI & Analytics beschikt iedereen binnen je organisatie op het juiste moment, over de juiste informatie. De informatie kan op elk gewenst niveau worden geanalyseerd, tijdens een zoektocht naar relevante input voor beslissingen, risico-inschatting of performancemeting.

Lees verder
Door onze toegenomen bedrijfsomvang hebben we behoefte gekregen aan een business intelligence-tool die voor ons de cijfers interpreteert. Een tool dus die ons proactief wijst op afwijkende cijfers of zaken die we in de gaten moeten houden.

Ilse Scholtes - Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Voordelen van Business Intelligence & Analytics

  • Neem beslissingen op basis van betrouwbare en actuele informatie
  • Belangrijkste informatie direct beschikbaar voor iedereen in uw organisatie
  • Visualiseer informatie met interactieve dashboards
  • Ontlast IT met Self Service Business Intelligence

Business Intelligence software
Met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zijn wij in staat om organisaties van elke omvang te ondersteunen bij hun business intelligence & analytics uitdagingen. Growteq is een leveranciersonafhankelijke partij en daarom hebben we ons gespecialiseerd in meerdere BI-tools en technologieën, waarbij QlikView, Qlik Sense en Microsoft Power BI de belangrijkste pijlers zijn. Van selectie en implementatie tot aan training en support, Growteq biedt organisatorische, functionele én technische ondersteuning om echt verder te komen met business intelligence & analytics.

Klik hier voor meer informatie over de BI tool Qlik Sense en QlikView
Klik hier voor meer informatie over de BI tool Microsoft Power BI

Wilt u meer weten over BI & Analytics?

We denken wij graag mee met het opstellen van KPI’s en het vertalen naar interactieve dashboards op het gebied van financiële verantwoording en operationele sturing.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden

Neem contact op

Deze klanten maken al gebruik van onze BI & Analytics oplossingen: