Een moderne data architectuur is de basisingrediënt voor datagedreven werken. Data integratie is een complex proces, waarbij data uit diverse databronnen en IT-applicaties van een organisatie worden samengevoegd, verbeterd, verrijkt en opgeschoond.

Data architectuur als strategische asset

Een goede en toekomstvaste data architectuur is cruciaal om het maximale uit uw data te halen. Het gaat daarbij over het onderhouden, actualiseren, beheren en beveiligen van data. Iedere zakelijke beslissing vereist kwalitatief hoogwaardige data. Het is daarom van belang hierin te investeren. Wij ondersteunen organisaties het inrichten van hun data management. Ons ervaren team is sterk in complexe data vraagstukken en beweegt zich op het snijvlak van business en IT.

Ons doel is daarbij is dat de aanwezige data compleet, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de uitvoering van bedrijfsprocessen en het nemen van de juiste managementbeslissingen. Een moderne data-architectuur omvat:

  • Inzicht in herkomst en eigendom data
  • Efficiënte processen voor het beheer van data
  • Het verbeteren van de kwaliteit van data
  • Inzet van datawarehouses voor analyse en rapportage

Links naar andere pagina’s

Starten met moderne data architectuur?

Wil je meer weten over het ontwerpen van een moderne data architectuur en het opschonen, opwaarderen en combineren van data?

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven hielpen wij met het opzetten van een architectuur en integraties: