Data architectuur

Data architectuur als strategische asset.

Een moderne data architectuur is de basisingrediënt voor datagedreven werken. Data integratie is een complex proces, waarbij data uit diverse databronnen en IT-applicaties van een organisatie worden samengevoegd, verbeterd, verrijkt en opgeschoond.

Ervaring met Data integratie & architectuur?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Haal het maximale uit je data!

Een goede en toekomstvaste data architectuur is cruciaal om het maximale uit uw data te halen. Het gaat daarbij over het onderhouden, actualiseren, beheren en beveiligen van data. Iedere zakelijke beslissing vereist kwalitatief hoogwaardige data. Het is daarom van belang hierin te investeren. Wij ondersteunen organisaties het inrichten van hun data management. Ons ervaren team is sterk in complexe data vraagstukken en beweegt zich op het snijvlak van business en IT.

Ons doel is daarbij is dat de aanwezige data compleet, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de uitvoering van bedrijfsprocessen en het nemen van de juiste managementbeslissingen.

Inzicht

Inzicht in herkomst en eigendom data.

Kwaliteit

Het verbeteren van de kwaliteit van data.

Efficiëntie

Efficiënte processen voor het beheer van data.

DWH

Inzet van datawarehouses voor analyse en rapportage.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Starten met moderne data architectuur?

Wil je meer weten over het ontwerpen van een moderne data architectuur en het opschonen, opwaarderen en combineren van data?

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Deze bedrijven hielpen wij met het opzetten van een architectuur en integraties:

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.