De Doelen kiest Salesforce Sales Cloud.

De Salesforce Sales Cloud stelt De Doelen in staat eenvoudig donaties vast te leggen, nieuwe sponsoren werven en de processen volgen. Terugkerende taken kunnen worden geautomatiseerd waardoor ze tijd besparen. De aansturing van het team wordt zo verbeterd door real-time inzicht.

Salesforce Service Cloud

Duizenden klanten in 1 systeem

Telefoonnummers herkennen

Efficiëntere serviceteams

Marketing & sales relatiebeheer met Salesforce Sales Cloud

Voor De Doelen heeft Growteq de implementatie verzorgd van de Salesforce Sales Cloud voor de afdelingen Evenementenwerving en Steunfonds.

Elke interactie met een relatie van De Doelen kan nu worden gevolgd en worden verbonden aan acties en herinneringen voor follow-ups. En omdat dit gebeurt via één gedeelde database is er geen verwarring meer en is iedereen automatisch op de hoogte van de actuele stand van zaken. Dit is iets waar de hele organisatie haar voordeel mee kan doen. Dankzij Salesforce is alle informatie met betrekking tot contactbeheer onmiddellijk beschikbaar voor anderen.

Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Toegepaste technieken

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud: de centrale plek voor al je klantgegevens. De Sales Cloud stelt je in staat eenvoudig leads vast te leggen, nieuwe klanten werven en het verkoopproces volgen. Taken…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

De Doelen

De Doelen is een geroemd concert- en congresgebouw in Rotterdam. Met de combinatie van concert- en congresfunctie is de Doelen de grootste in Nederland, en biedt het plaats aan bijeenkomsten tot 3000 personen.