HelloPrint kiest Qlik Sense.

Qlik Sense is een van de krachtigste business intelligence tools voor analyse en management rapportages. Met Qlik Sense kan HelloPrint eenvoudig hun data uit verschillende software systemen en spreadsheets samenbrengen. Dit maakt het mogelijk voor HelloPrint om hun gegevens te analyseren om zo tot inspirerende inzichten te komen.

Customized

Toegankelijke dashboards

Real-time inzicht

Overal bereikbaar

Besluitvorming en prestaties optimaliseren

HelloPrint, een toegewijde gebruiker van Qlik Sense, heeft geprofiteerd van de expertise van Growteq bij het ontwikkelen van diverse applicaties en rapportages. Deze op maat gemaakte tools stellen HelloPrint in staat om snel waardevolle informatie uit verschillende databronnen te ontsluiten en de besluitvorming voor het management te verbeteren. Door middel van grote schermen krijgen medewerkers real-time inzicht in de prestaties van hun respectievelijke afdelingen.

De online Qlik Sense-dashboards bieden een overzichtelijke weergave van de belangrijkste KPI’s voor HelloPrint, zoals omzet, marge en kosten. Daarnaast bieden ze gedetailleerde operationele inzichten in online gegevens, waaronder klantgegevens, orders, websitebezoeken, (AdWords)campagne-analyses, online conversies, marketingkosten en kosten per conversie. Dit alles vormt een unieke combinatie van online en offline inzichten, waardoor HelloPrint een holistisch beeld krijgt van hun bedrijfsprestaties.

Naast de Qlik Sense-dashboards maakt HelloPrint nu ook gebruik van NPrinting, een krachtige rapportagetool voor Qlik Sense. Hiermee kunnen ze rapporten genereren, distribueren en plannen, waardoor ze de nodige documentatie en analyses kunnen delen met de relevante belanghebbenden binnen de organisatie.

Het gebruik van de Growteq-oplossingen heeft HelloPrint in staat gesteld om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie te verhogen. Door middel van real-time inzichten kunnen ze proactief reageren op veranderingen, trends identificeren en strategische beslissingen nemen om hun groei en concurrentievermogen te bevorderen.

Het succes van HelloPrint met het gebruik van de Qlik Sense-oplossingen en NPrinting illustreert de waarde van gegevensgestuurde besluitvorming in een snel evoluerende online omgeving. Met de ondersteuning van Growteq hebben ze de tools en inzichten gekregen die nodig zijn om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen en te blijven innoveren in de dynamische wereld van e-commerce.

Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Toegepaste technieken

Qlik Sense

Qlik Sense

Qlik Sense: modern data analytics platform. Qlik Sense is een van de krachtigste business intelligence tools voor analyse en management rapportages. Qlik Sense brengt de data uit je verschillende software…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

HelloPrint

Helloprint is een van de snelst groeiende online printaanbieders in Europa en heeft activiteiten in vier landen: Nederland (Drukzo.nl), België (Drukzo.be), Spanje (Helloprint.es) en het Verenigd Koninkrijk (Helloprint.co.uk). In 2015 was de Rotterdamse startup genomineerd voor zowel de LOEY Starter Awards als Deloitte Rising Star. Met meerdere merken in meerdere segmenten bedient de online printaanbieder zo’n 50.000 actieve klanten, met name in de zakelijke markt.