Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant is de grootste aanbieder van kunstgras in Nederland. Het bedrijf is al bijna 10 jaar actief als leverancier van een groot assortiment aan kunstgrassen, voor iedere toepassing en ieder budget. Vanuit 12 vestigingen leveren ze kunstgrassen aan o.a. particulieren, hoveniers, overheden en bedrijven.

OrderCentral: groei sneller met klantgerichte e-commerce

Kunstgrasgigant was op zoek naar een manier zodat vestigingen en dealers via één kanaal orders kunnen plaatsen en afhandelen. Een intuïtief en flexibel e-commerce platform met automatische order- en artikelsynchronisatie.
Kunstgrasgigant koos voor OrderCentral, een schaalbare e-commerce oplossing gebaseerd op het Salesforce Platform. Growteq hielp Kunstgrasgigant bij de inrichting van de oplossing. Dealers van Kunstgrasgigant kunnen nu op ieder gewenst moment een order plaatsen. Zij hebben hierbij toegang tot het complete productassortiment van Kunstgrasgigant in een gebruiksvriendelijke webshop-omgeving. De order wordt vervolgens automatisch verwerkt. Met de keuze voor OrderCentral is Kunstgrasgigant klaar voor de toekomst waarin zij wil groeien door andere marktsegmenten te gaan bedienen.

Over dit project

Check!

  • OrderCentral geïmplementeerd
  • Klantgerichte benadering
  • Geavanceerde e-commerce
  • Uniform orderproces

Toegepaste technieken

OrderCentral B2B Commerce

OrderCentral: hét e-commerceplatform voor jou. OrderCentral is een schaalbaar e-commerceplatform dat eenvoudig meegroeit met je commerciële behoefte. Gebaseerd op standaard functionaliteiten met een maatwerk e-commerce design. De oplossing bevat veel functies…
Meer informatie

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud: de centrale plek voor al je klantgegevens. De Sales Cloud stelt je in staat eenvoudig leads vast te leggen, nieuwe klanten werven en het verkoopproces volgen. Taken…
Meer informatie

Bekijk ook andere referenties