Bij The Student Hotel heeft Growteq een brede set aan implementaties verzorgd op het Salesforce platform, van een Community voor studenten tot een onderhouds- en inspectie app voor de Technische Dienst. Ook werd de Sales Cloud ingezet om de sales te structureren en zijn er integraties met verschillende technische systemen om zo de juiste data op de juiste plek inzichtelijk te hebben.

Over The Student Hotel
The Student Hotel is een ambitieuze en snelgroeiende hotelketen die als doel heeft om de best mogelijke omgeving te creëren voor studenten en ze te helpen de wereld te veranderen! Niet alleen met de zorgvuldig ontwerpen hotels en kamers, maar ook door de gedeelde community faciliteiten en activiteiten. En als The Student Hotel denkt aan “de beste omgeving voor studenten” dan bedoelen ze een stimulerende omgeving waar mensen tot bloei komen en een geweldige internationale community die jou als student verrijkt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu