LeasePlan

LeasePlan is de grootste leasemaatschappij ter wereld en pakt de voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit. LeasePlan speelt actief in op ontwikkelingen als autodelen, verduurzaming, elektrische en zelfrijdende voertuigen.

Customer Journey

Het proces van het in ontvangst nemen van een auto is van grote invloed op hoe de berijder zijn customer journey beleeft. Om de ervaring voor haar klanten te verbeteren ontwikkelde Leaseplan een proces dat de kwaliteit en de conformiteit van afleveringen waarborgt. Growteq zorgde voor de bouw en  implementatie van een krachtige webapplicatie die dit proces ondersteund.

De kwaliteit van de lease-auto afleveringen vergroten

De applicatie maakt het mogelijk om Leaseplan afleveringen volgens een vooraf vastgesteld script te laten verlopen. Door de integratie met backoffice software wordt alle relevante bestel- en afleverinformatie getoond aan de medewerker die de auto aflevert aan de leaserijder. Dankzij de applicatie kan Leaseplan de kwaliteit van de afleveringen vergroten en hebben zij als leasemaatschappij meer inzicht in de performance van de betrokken dealers.

Onze aanpak van dit project

Check!

  • Maatwerk webapplicatie
  • Automatisering handmatig proces
  • Digitaal ondertekenen
  • Veilige dataopslag

Toegepaste technieken

Data integratie & architectuur

Data architectuur als strategische asset. Een moderne data architectuur is de basisingrediënt voor datagedreven werken. Data integratie is een complex proces, waarbij data uit diverse databronnen en IT-applicaties van een…
Meer informatie

Bekijk ook andere referenties