Leaseplan kiest voor een maatwerk applicatie.

Growteq ontwikkelt maatwerk apps voor de zakelijke markt. Doordat de app specifiek voor Leaseplan gebouwd is, past de app perfect bij hun processen en gebruikers. Samen bouwen we in goede samenwerking een applicatie voor de toekomst: gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar.

Maatwerk webapplicatie

Veilige dataopslag

Automatisering van processen

Digitaal ondertekenen

Customer Journey

Het proces van het in ontvangst nemen van een auto is van grote invloed op hoe de berijder zijn customer journey beleeft. Om de ervaring voor haar klanten te verbeteren ontwikkelde Leaseplan een proces dat de kwaliteit en de conformiteit van afleveringen waarborgt. Growteq zorgde voor de bouw en  implementatie van een krachtige webapplicatie die dit proces ondersteund.

De kwaliteit van de lease-auto afleveringen vergroten

De applicatie maakt het mogelijk om Leaseplan afleveringen volgens een vooraf vastgesteld script te laten verlopen. Door de integratie met backoffice software wordt alle relevante bestel- en afleverinformatie getoond aan de medewerker die de auto aflevert aan de leaserijder. Dankzij de applicatie kan Leaseplan de kwaliteit van de afleveringen vergroten en hebben zij als leasemaatschappij meer inzicht in de performance van de betrokken dealers.

Slimmer en efficiënter werken door digitalisering

Automotive is een erg competitieve sector. Autofabrikanten worden veeleisender en de druk om efficiënt te werken neemt toe. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen, denk aan elektrisch rijden en dalende aftersales, die invloed hebben op de verkoopcijfers. De noodzaak om te beschikken over goede systemen, die snel en accuraat inzicht verschaffen, is daarom onontbeerlijk.

Toegepaste technieken

Data architectuur

Data architectuur & integratie

Data architectuur als strategische asset. Een moderne data architectuur is de basisingrediënt voor datagedreven werken. Data integratie is een complex proces, waarbij data uit diverse databronnen en IT-applicaties van een…
Meer informatie
Webapplicaties

Webapplicaties

Maatwerk Webapplicaties Growteq ontwikkelt maatwerk apps voor de zakelijke markt. Doordat de app specifiek voor jouw organisatie gebouwd wordt, past de app perfect bij jouw processen en gebruikers. We bouwen…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

LeasePlan

LeasePlan is de grootste leasemaatschappij ter wereld en pakt de voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit. LeasePlan speelt actief in op ontwikkelingen als autodelen, verduurzaming, elektrische en zelfrijdende voertuigen.