By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Velthuizen keukens

Velthuizen Keukens kiest voor Business Intelligence.

Een datawarehouse (DWH) haalt gegevens op uit verschillende systemen en slaat deze op in een beveiligde, uitleesbare database. Daarmee is het dé bron voor Velthuizen Keukens bij het verkrijgen van inzicht door middel van interactieve dashboards en rapportages.

Real-time inzicht

Toegankelijke dashboards

Minder kosten

Overal toegang

Datawarehouse en Power BI dashboards (BI)

Velthuizen Keukens heeft de afgelopen jaren een snelle autonome groei gerealiseerd. Vanwege deze groei had het bedrijf dringend behoefte aan een oplossing die alle relevante cijfers direct inzichtelijk maakt in een visueel aantrekkelijk dashboard. Velthuizen Keukens zet Power BI in voor realtime inzicht in de sales- en service cijfers en om snel in te kunnen spelen op markttrends. Microsoft partner Growteq is verantwoordelijk voor de implementatie van Power BI en ontwikkelde de KPI dashboards waarmee Velthuizen direct inzicht heeft in de verkoopcijfers, omzet en verleende service door monteurs. Hiermee besparen ze op de kosten voor rapportage en verwacht meer winst te kunnen maken door snel in te spelen op kansen in de markt.

Stuurinformatie voor Velthuizen keukens

Heldere stuurinformatie is cruciaal om de groei van de organisatie te faciliteren. Velthuizen Keukens beschikt over interactieve dashboards die inzicht bieden in de P&L, verkopen, adviseur performance, montage, opleverlijsten, werkvoorraad en benchmarking met een peer-group. Bekijk de video om te zien hoe wij een datawarehouse en BI omgeving voor Velthuizen Keukens realiseerden.

Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Toegepaste technieken

Datawarehouse

Datawarehouse

Een datawarehouse. Wat is dat nu precies? En waarvoor is het nodig? Een datawarehouse (DWH) haalt gegevens op uit verschillende systemen en slaat deze op in een beveiligde, uitleesbare database.…
Meer informatie
Power BI

Power BI

Dé tool voor self-service dashboards en rapportages. Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kunnen analyses en mooie visualisaties worden opgesteld.…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

Velthuizen keukens

Velthuizen Keukens

Velthuizen Keukens is een hard groeiende keukenleverancier in het midden van het land. Met een team van 50 medewerkers richten zij zich op de verkoop, montage en onderhoud van keukens.