Velthuizen keukens

Velthuizen Keukens

Velthuizen Keukens is een hard groeiende keukenleverancier in het midden van het land. Met een team van 50 medewerkers richten zij zich op de verkoop, montage en onderhoud van keukens.

Datawarehouse en Power BI dashboards (BI)

Velthuizen Keukens heeft de afgelopen jaren een snelle autonome groei gerealiseerd. Vanwege deze groei had het bedrijf dringend behoefte aan een oplossing die alle relevante cijfers direct inzichtelijk maakt in een visueel aantrekkelijk dashboard. Velthuizen Keukens zet Power BI in voor realtime inzicht in de sales- en service cijfers en om snel in te kunnen spelen op markttrends. Microsoft partner Growteq is verantwoordelijk voor de implementatie van Power BI en ontwikkelde de KPI dashboards waarmee Velthuizen direct inzicht heeft in de verkoopcijfers, omzet en verleende service door monteurs. Hiermee besparen ze op de kosten voor rapportage en verwacht meer winst te kunnen maken door snel in te spelen op kansen in de markt.

Stuurinformatie voor Velthuizen keukens:

Heldere stuurinformatie is cruciaal om de groei van de organisatie te faciliteren. Velthuizen Keukens beschikt over interactieve dashboards die inzicht bieden in de P&L, verkopen, adviseur performance, montage, opleverlijsten, werkvoorraad en benchmarking met een peer-group. Bekijk de video om te zien hoe wij een datawarehouse en BI omgeving voor Velthuizen Keukens realiseerden.

Over dit project

Check!

  • Datewarehouse
  • Power BI
  • Heldere Stuurinformatie

Toegepaste technieken

Datawarehouse

Datawarehouse

Een datawarehouse. Wat is dat nu precies? En waarvoor is het nodig? Een datawarehouse (DWH) haalt gegevens op uit verschillende systemen en slaat deze op in een beveiligde, uitleesbare database.…
Meer informatie
Power BI

Power BI

Dé tool voor self-service dashboards en rapportages. Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kunnen analyses en mooie visualisaties worden opgesteld.…
Meer informatie

Bekijk ook andere referenties