Junior Business Intelligence Developer

Bekend met BI-tools (PowerBI/Qlik)

Relevante opleiding (HBO/WO-niveau)

Communicatief vaardig op consultantniveau

Je wordt blij van data & IT

Goed salaris en pensioen via BeFrank

Laptop en telefoon van de zaak

28 vakantiedagen

Verzorgde lunch en uitjes

45 enthousiaste experts

Junior Business Intelligence Developer

Junior Business Intelligence Developer voor innovatieve dashboards
(Ridderkerk of Zwolle, 32-40 uur/week)

Complexe omgevingen vertalen naar heldere en inzichtelijke BI-dashboards: dat is een uitdaging die je maar al te graag wilt aangaan. Bij Growteq krijg je alle ruimte en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen en te groeien als developer. Sluit je aan bij ons team aan ervaren BI Developers en grijp deze kans als springplank van je IT-carrière.

Wat ga je doen?
Bij Growteq ontwikkelen we effectieve en innovatieve technologische oplossingen voor onze klanten. In jouw rol als Junior BI Developer help je met het creëren van effectieve BI-dashboards voor onze klanten. Je weet als geen ander het ontwerp naar een goed datamodel te vertalen, durft beslissingen te nemen in het design van het dashboard en communiceert naar de klant waar je verbeteringen ziet. En naast het ontwikkelen van dashboards ontwikkel je samen met onze architect ook effectieve oplossingen in Datawarehouses. Je wordt begeleid en ondersteund door je collega’s binnen ons BI/data-team. Samen met de verantwoordelijke Developer(s) zorg je voor maatwerk en slimme technologische oplossingen.

De projecten waar je aan werkt zijn veelzijdig en variëren van kleine uitdagingen tot complexe vraagstukken. Jouw rol is niet alleen achter je bureau code kloppen, juist in deze functie is klantcontact een belangrijk component. We streven daarin altijd naar langdurige relaties met onze klanten en daar vervul jij een sleutelrol in. Hierin mag je alle begeleiding en trainingen verwachten die nodig zijn, zodat jij je snel kunt ontwikkelen als BI Developer. Je kunt beginnen met een opleiding waarin je al snel meegenomen wordt in hands-on ervaring opdoen.

Wie ben je?
Je hebt een natuurlijke gedrevenheid om technologische vraagstukken op te lossen en gaat alleen voor het beste resultaat. Je bent bekend met de basis: BI tools zoals Power BI en Qlik. Daarnaast wil je je ontwikkelen als developer binnen Business Intelligence. In een team ben je iemand die makkelijk in de omgang is, van samenwerken houdt en groei belangrijk vindt. Je bent dan ook iemand die het leuk vindt om met klanten en collega’s te sparren over slimme technologische oplossingen.

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een hecht team van 7 collega’s waar samenwerking centraal staat. Ieders succes is belangrijk, dus delen én vieren we dit met de hele groep. De gedeelde passie van het team en de mooie oplossingen die ontstaan kun je voelen en bijna vastpakken. We zijn alert op kansen voor klanten en net zo belangrijk: voor onszelf. We vinden teambuilding niet alleen essentieel op professioneel vlak, maar steken ook veel tijd in het team op een informele manier: er is veel plaats voor ontspanning en leuke dingen (ja we hebben een Playstation!) in de vorm van uitjes en een dagelijkse goede lunch. Je eigen individuele ontwikkeling staat ook niet stil. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling in de vorm van opleidingen die je uiteraard in onze tijd en op onze kosten kunt volgen.

Growteq: full service met aandacht
Growteq staat voor de passie die we collectief hebben voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. We helpen organisaties groeien door innovatieve technologische oplossingen aan te bieden. Dat doen we samen, op basis van teamwork en onze gezamenlijke drive. We krijgen energie van organisaties die beter, sneller en succesvoller worden door onze oplossingen. En we worden trots als we dezelfde groei bij onze collega’s zien. We werken niet alleen met volle overtuiging aan onze externe projecten, maar geven dezelfde aandacht aan de groei van ons team. Dat vertaalt zich in collega’s die elke dag met plezier met hun dag starten, met elkaar sparren en uitdaging vinden in onze projecten.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser, in de afgelopen vier jaar drie keer uitgeroepen tot beste werkgever in de financiële sector. Net als bij Visser & Visser zit het in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in hectische periodes rekening met de mens achter de medewerker.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een functie voor 32-40 uur per week
  • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • Een goede pensioenregeling (collectief!)
  • Laptop van de zaak
  • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Goed verzorgde lunch op kantoor

Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond of zit in de laatste fase van je studie op hbo-/wo-niveau
  • Je wordt gelukkig van IT en programmeren en dat straal je uit
  • Je bent bekend met één of meerdere BI tools, zoals Power BI of Qlik
  • Je bent nooit uitgeleerd en dol op persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling
  • Je hebt hart voor het bedrijf waar je werkt en bent een echte teamplayer
  • Je gebruikt je communicatieve vaardigheden maar al te graag in communicatie met opdrachtgevers en binnen Growteq

Ben je enthousiast? Reageer direct! Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel of mail met Gert Jan Lammers van Aatop ICT. Dit kan via g.lammers@aatop.nl of 0318-796131. Aatop ICT verzorgt de werving en selectie voor deze vacature.

Join the team!

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Solliciteer nu door hier te klikken!