Capaciteitsmanagement in de zorg

Steeds meer organisaties in de zorg hebben te maken met complexe capaciteitsvraagstukken. Deze uitdagingen en knelpunten in de capaciteitsplanning zijn aantoonbaar op te lossen door slimmer te plannen. Belangrijk om dit te realiseren is de juiste toepassing van Informatietechnologie. Growteq is dé specialist voor de zorg op gebied van automatisering, digitalisering en analytics & BI.

Capaciteitsplanning en Data

Belangrijk aspect daarbij is om vanuit de aanwezige data een goed beeld te vormen van de aanwezige zorgbehoefte. Met de aanwezige data kan de huidige zorgbehoefte in kaart worden gebracht en is maatwerk zorgaanbod te realiseren en krijgt u een gezonde bedrijfsvoering met een passende capaciteitsplanning en betere zorgkwaliteit.

Door data uit verschillende systemen samen te voegen en deze inzichten te combineren is datagedreven werken in de zorg mogelijk. Het succesvol benutten van deze mogelijkheden leidt tot zorg van hogere kwaliteit. Het maakt de zorgbehoefte bekend, waardoor er meer oog is voor de wensen van patiënt en zorgverlener. Zo creëren wij dus efficiënte capaciteitsplanning software!

Planning en Evidence Based Practice

Bij Evidence Based Practice komen meerdere planningsvraagstukken aan de orde. Immers hoe breng je de kennis/vraagstuk uit het wetenschappelijk onderzoek zo optimaal samen met de behoefte van de doelgroep (patiënt, kinderen, etc.) en ook samen met de opleiding, praktijkkennis en ervaring van de professionals. Om te komen tot een optimale planning is relevante kennis met Evidence Based Practice noodzakelijk om de processen verder te digitaliseren en te optimaliseren.

Zorginnovatie & Digitalisering: Capaciteitsplanning van morgen

Naar de toekomst toe zal verdere digitalisering van de processen gewenst zijn om de capaciteitsplanning om nog sneller en slimmer de zorgbehoefte in kaart te brengen. De juiste inrichting van de primaire processen is daarbij van primair belang. Welke softwareoplossingen heeft u organisatie tot nu toegepast en welke processen wilt u verder automatiseren binnen uw organisatie?

Capaciteitsplanning en Salesforce for Healthcare

Een platform dat (video)gesprekken, consults, zorgpad-begeleiding, processen en patiëntgegevens op een goede wijze verbindt, is Salesforce for Healthcare. Growteq is naast Salesforce uw partner voor maatwerk oplossingen.

Growteq heeft de kennis en ervaring in huis om samen met u te bepalen welke (software)oplossingen uw zorgorganisatie daadwerkelijk nodig heeft voor zorginnovatie en de capaciteitsplanning van morgen.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arnoud van der Heiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!