Summer ’20 release van Salesforce

Het is zomer (let even niet op de regen)! De Salesforce Admins onder ons weten wat dat betekent; tijd om vanuit de tuin, vanaf het terras of gewoon op het strand de nieuwe features van de Salesforce Summer ’20 Release te ontdekken. Dit zijn de belangrijkste features waar de eindgebruiker direct van profiteert.

Split List View

Dit deel van de release gaat tijdwinst opleveren; met de nieuwe weergave-instelling Split View (bekend van de Sales Console en Taken) kunnen eindgebruikers veel sneller door hun verschillende records heen bladeren en hoeven ze niet meer terug te gaan naar de List View om een andere record te openen.

Kanban View verbeteringen

De Kanban view is in deze release uitgebreid met een Details overzicht (aan de rechterzijde van het scherm). Hierdoor hoeft de eindgebruiker de Kanban View niet meer te verlaten om de belangrijkste Details van een Record te kunnen zien. Nog meer tijdswinst.

In-App Guidance Walkthroughs

Creëer een stapsgewijze instructie voor eindgebruikers met Walkthroughs, de nieuwste toevoeging aan In-App Guidance. Met In-App Guidance hebben Admins nu al de mogelijkheid om middels verschillende typen vensters binnen de Salesforce App met een gerichte notificatie uitleg te geven over het gebruik van Salesforce, inclusief bijv. een foto of instructievideo. Dit is ook bij uitstek een geschikte manier om bijvoorbeeld nieuwe features aan te kondigen, of om het belang van een bepaalde werkwijze toe te lichten. Met Walkthrough kan de user nu echt stapsgewijs door een serie van activiteiten worden meegenomen. Voor deze feature is een add-on licentie (of een myTrailhead licentie) nodig.

Dynamic Forms (preview)

Deze langverwachte feature introduceert een compleet nieuwe manier om Lightning Pages samen te stellen. Daarbij neemt Salesforce met deze release afscheid van Page Layouts (een erfenis uit het Salesforce Classic tijdperk). Met Dynamic Forms voegt de Admin via de Lightning App Builder de velden (middels Drag & Drop) toe. Daarbij kan de Admin secties creëren waarvan de zichtbaarheid conditioneel is in te stellen. Hierdoor wordt de inhoud van een Lightning Page veel beter afgestemd op de context van de user en / of het record. We hebben nog wel geduld nodig; de feature heeft de status Non-GA (Generalyl Available) preview (de feature kan dus alleen op aanvraag getest worden) en is op dit moment alleen beschikbaar voor custom objecten.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!