Salesforce consultant worden op elke leeftijd

Het kan gebeuren dat je het gevoel hebt dat je te oud bent voor een carrièreswitch. Zeker als je overweegt om naar een IT-functie te gaan. Onze Thijs heeft hier een artikel over geschreven. Hij vertelt je dat je nooit te oud bent om een carrière na te streven waar je gepassioneerd over bent. En hij kan het weten: op 38-jarige leeftijd werd hij in een jaar tijd een baanbrekende Salesforce Consultant.
Het klinkt misschien als hard werken en veel moeite. Maar het is altijd de moeite waard om je droom-carrière na te streven. Het Salesforce-ecosysteem blijft groeien en er worden steeds meer banen gecreëerd. Met de juiste vaardigheden, ervaring en enthousiasme is er ook een baan als Salesforce consultant of developer voor jou bij!
“Ik ben erg dankbaar dat ik een werkgever heb gevonden die mijn enthousiasme deelde en in mij geloofde. Growteq gaf me de kans om te doen waar ik absoluut van hou en ik kijk er naar uit om nog meer te leren!”

Benieuwd naar het hele verhaal van Thijs?

Ook interesse in een baan bij Growteq?
Kijk dan even bij onze vacatures of neem contact met ons op.

 

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met Salesforce. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

1 reactie. Leave new

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!