Bezoek Growteq op de Salesforce World Tour

Ontdek de toekomst van het MKB op de Salesforce World Tour met Growteq

Het MKB draait op volle snelheid. Om de klant van vandaag én morgen optimaal van dienst te zijn, moeten ondernemers en medewerkers een stapje extra zetten. Wie met zijn bedrijf toekomstbestendig wil zijn, doet meer dan alleen het leveren van een product of dienst – het regisseren van de gehele klantervaring is essentieel. Growteq en Salesforce helpen u hierbij met behulp van innovatieve technologie. Bezoek de World Tour en ontdek hoe…

Breakoutsessies en inspiratie op de Salesforce World Tour

Op de Salesforce World Tour, in samenwerking met Growteq, kunt u uw doelen op het gebied van Marketing & Sales bereiken. Tijdens de keynote- en breakoutsessies kunt u deelnemen aan verschillende demo’s en kennissessies. Bij de stand van Growteq staan onze experts klaar om naar uw verhaal te luisteren en u te informeren over de mogelijkheden die het Salesforce Platform biedt.

Toegang en registratie

Bezoek de Salesforce World Tour en de stand van Growteq op donderdag 12 april 2018 in de Amsterdam RAI (van 08:00u – 18:00u) en laat u inspireren! Voor toegang tot dit evenement dient u zich (gratis) te registreren.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons inplannen op deze dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!