Growteq als hoofdsponsor aan Charity Cycling fietsteam

Voor het vierde jaar op rij heeft Growteq zich als hoofdsponsor verbonden aan het enthousiaste Charity Cycling fietsteam. Met trots ondersteunen we het team van zes gedreven fietsers die in 2018 opnieuw hun passie voor fietsen willen combineren met het steunen van goede doelen. Dit jaar staan deelname aan Sport4Hope en Sport for Others op het programma.

Het enthousiaste Charity Cycling team

Growteq Charity Cycling bestaat uit zes fietsers: Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre, Marco Rietveld, Adriaan Pons, Jan de Leede uit Papendrecht en Wilco Schellevis uit Zwijndrecht. In 2017 namen ze deel aan Sport4Hope en RKC Rondje van Vlaanderen, waarbij ze een indrukwekkend totaalbedrag van € 13.215 hebben opgehaald.

Een duurzame samenwerking met een gemeenschappelijk doel

De beslissing om ons opnieuw als hoofdsponsor aan het team te verbinden, was snel gemaakt. Bij Growteq combineren we graag onze dagelijkse activiteiten met maatschappelijke betrokkenheid. Bovendien past de dynamiek van duursport perfect bij onze visie. Wij geloven dat langdurige samenwerking essentieel is om gezamenlijk succes te behalen.

Word ook sponsor

Naast Growteq als hoofdsponsor, zoekt Charity Cycling ook bedrijven die zich als goud, zilver of brons sponsor willen aansluiten bij het team. Wilt u duizenden kilometers en vele uren zichtbaarheid in Zuid-Holland, Limburg, België, Frankrijk en daarbuiten? Neem dan contact met ons op via info@growteq.com en informeer naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!