Growteq verkrijgt ISAE-certificering

Growteq verkrijgt ISAE-certificering

Growteq heeft de ISAE 3000 certificering behaald voor haar YouProvide product. YouProvide is een PBC oplossing voor accountantskantoren. YouProvide maakt het mogelijk om op efficiënte wijze bestanden voor zowel samenstellings- als controleopdrachten op een gestandaardiseerde en veilige manier op te vragen bij klanten. Dit zorgt voor efficiëntie van het aanleverproces en een optimalisatie van de samenwerking met de klant.

ISAE staat voor International Standard on Assurance Engagements. Deze certificering, die onafhankelijk getoetst wordt door accountants, biedt onze klanten de zekerheid over de ontwikkeling en hosting van software binnen Growteq.

Het is het bewijs dat we als organisatie grip hebben op de eigen processen en gegevens, maar ook structureel en vakkundig omgaan met de processen en gegevens van onze klanten. Hierbij wordt specifiek aandacht besteed aan de web trust principles ofwel inrichting op het gebied van veiligheid, integriteit, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en/of privacygevoeligheid van data en informatie. De ISAE 3000 is hierin een internationale standaard.

Wilco Schellevis, algemeen directeur van Growteq, over de behaalde certificering: “We zijn er trots op dat we het ISAE 3000-certificaat hebben ontvangen. Het laat zien dat onze informatiebeveiliging en IT-management voldoen aan criteria en de beheerdersdoelstellingen. Growteq streeft ernaar de huidige kwaliteit van de processen en softwareontwikkeling continu te blijven verbeteren. Het rapport markeert voor ons een mijlpaal en iets om trots op te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!