Growteq ook in 2017 hoofdsponsor van Charity Cycling

Growteq heeft zich opnieuw als hoofdsponsor aan het fietsteam Charity Cycling verbonden. Hiermee steunen we een team van 6 enthousiaste fietsers die in 2017 voor het derde jaar op rij hun hobby met de zorg voor anderen zal combineren. Dit jaar staat deelname aan diverse kleinere tochten op het programma.
Van links naar rechts: Reinier Platschorre, Marco Rietveld, Adriaan Pons, Jan van der Giessen, Jaap-Willem Platschorre, Henri Hafkamp, Jan de Leede.
Charity Cycling bestaat uit 5 Ambachtse fietsers: Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre, Reinier Platschorre, Marco Rietveld en Jan de Leede uit Papendrecht. Zij worden ondersteund door Adriaan Pons uit Hendrik-Ido-Ambacht. In 2015 deden ze mee met Fiets voor een Huis en hebben ze met de afdracht van € 9.000 voor de financiering van 8 duurzame huizen in Bangladesh gezorgd! In 2016 konden zij met hun deelname aan de Pyreneeën Challenge ruim € 7.000 doneren aan stichting Ride4Kids.
In verband met de ingrijpende behandelingen van bestralingen en chemokuren van één van de teamleden zullen dit jaar een aantal kleinere doelen worden ondersteund. Voorbeelden hiervan zijn deelname aan Sport4Hope en Tour de Baie Dankie. Om de activiteiten van de afgelopen jaren op een professionele manier te continueren zal er een stichting met ANBI-status worden opgericht.
Als bedrijf hebben we niet lang nagedacht over de vraag om opnieuw als hoofdsponsor betrokken te zijn. Ook wij combineren graag onze dagelijkse activiteiten en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast past de dynamiek van een duursport als wielrennen perfect bij Growteq. We geloven in langdurige partnerships en samenwerking om wederzijds succes te realiseren.
Naast KT-Vision als hoofdsponsor zoekt KT-Vision Charity Cycling bedrijven die zich als goud, zilver of brons sponsor willen aansluiten bij het team. Wilt u duizenden kilometers en vele uren zichtbaar zijn in Zuid-Holland, Limburg, België en daarbuiten? Neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!