Powerplatform voor accountants

Growteq helpt accountantskantoren via ‘Powerplatform voor accountants’ op weg met datastrategie

Growteq, een dienstverlener op het gebied van data management en BI oplossingen, heeft zich onlangs aangesloten als partner van het initiatief ‘Powerplatform voor accountants’. Dit initiatief helpt administratie- en accountantskantoren bij de inzet van Power BI, Power Automate en Power Apps. Juist op het vlak van Power BI is er een flinke opschalingsbehoefte. Dit is een van de expertises waar Growteq zich op toelegt, omdat accountantskantoren worstelen met de vervolg stappen die ze kunnen nemen in hun ambitie als data-regisseur.

Het Powerplatform voor accountants is voor veel kantoren het vertrekpunt: ze maken kennis met de applicaties die Microsoft aanbiedt, zoals Power BI. Maar na de kennismaking komt snel de opschalingsbehoefte. Op dat onderdeel ziet Growteq haar toegevoegde waarde. Op enig moment komt de vraag naar voren hoe -met de toenemende hoeveelheid data- hieraan een goede infrastructuur geboden kan worden.

Een robuuste datastrategie in het accountantskantoor
Op 21 april wordt door het Powerplatform voor accountants een Data & RPA-congres georganiseerd. Growteq’s CEO Wilco Schellevis is een van de sprekers en zal ingaan op het vormgeven van een datastrategie, gericht op middelgrote accountantskantoren. Welk volwassenheidsniveau heeft het accountantskantoor op het gebied van de realisatie van de datastrategie? Welke voordelen biedt een datastrategie eigenlijk? Schellevis zal helpen een analyse te maken van volwassenheid, ambitie en tips geven voor potentiële vervolgstappen.

Meer informatie op www.power-platform.nl

Over Growteq
Growteq is dè specialist voor data en BI oplossingen voor middelgrote organisaties. Growteq heeft jarenlange ervaring met het ontsluiten van databronnen en de bouw van complexe Business Intelligence omgevingen. Daarnaast biedt Growteq standaard koppelingen en rapportage templates. Dit maakt dat kantoren snel en succesvol hun BI project realiseren.

Over het Powerplatform voor accountants
Het Powerplatform voor accountant is een samenwerkingsinitiatief dat administratie- en accountantskantoren helpt om kennis te maken het Power Platform van Microsoft. Aan de hand van voorbeelden, connectoren en trainingen kunnen kantoren razendsnel van start met de praktische toepassing. Daarnaast is er een team samengesteld van experts die kantoren vanaf de eerste kennismaking tot en met de realisatie van grote data-& RPA-projecten terzijde kan staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!